Tentang Kami

Shanghai NPACK Automation Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional sababaraha jinis cairan & mesin keusikan témpél. Produk utama kami: runtuyan NPF mesin keusikan, mesin piston keusikan, mesin keusikan ngabahekeun, mesin keusikan gravitasi, timbangan ngeusian mesin; Séri NPC mesin capit rotary, mesin capping inline; Runtuyan NP bubuk, cair, mesin kemasan otomatis granular; sareng mesin cuci, oven, unscramblers, mesin aluminium foil sealing, printer inkjet, mesin panyiri, tabel rotary, sabuk conveyor sareng alat bantu sanésna. Mesin kami seueur dilarapkeun pikeun bahan kimia-poean, kosmétik, péstisida, minyak, kadaharan, farmasi sareng industri sanés.

imah

NPACK gambaran

99
Pangalaman / Taun
99
Nagara ékspor
99
konsumén
99
Aplikasi produk

Main Produk

NPACK kaunggulan

palayanan
Control Quality
konsumén

Ngahubungan Us Kiwari

Konsumén Konsumén