Tentang Kami

Shanghai Npack Machinery Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional tina sababaraha jinis mesin kemasan cair & témpél. Produk utama kami: runtuyan NPF mesin keusikan, mesin piston keusikan, mesin keusikan ngabahekeun, mesin keusikan gravitasi, beurat mesin ngeusian; Séri NPC mesin capit rotary, mesin capping inline; Runtuyan NP bubuk, cair, mesin kemasan otomatis granular; sareng mesin cuci, oven, unscramblers, mesin aluminium foil sealing, printer inkjet, mesin panyiri, tabel rotary, sabuk conveyor sareng alat bantu sanésna. Mesin kami seueur dilarapkeun pikeun bahan kimia-poean, kosmétik, péstisida, minyak, kadaharan, inuman, farmasi sareng industri sanés.

Urang teraskeun taat kana prinsip "inovasi téknologi" sareng "kualitas alus teuing." Urang fokus kana produk R&D bari mastikeun kapamimpinan téknologi sareng fitur inovatif. Sadaya produk didamel tina komponén sareng bahan-bahan anu dipésér ti Jerman, Amérika Serikat, Jepang, sareng Koréa Kidul, pikeun ngolah sareng ngarakit insinyur sareng tenaga kerja. Aranjeunna mangrupakeun kristalisasi tina hikmah sareng tanaga gawé urang. Kami nganggo sistem manajemén kualitas ISO9001: 2008 sareng prakték manajemén 5S dina situs pikeun mastikeun kualitas produk anu komprehensif sareng pasokan anu pas. Tim jasa jual jual profesional kami siap-siap nyayogikeun pitulung anu gancang sareng épéktip pikeun konsumén iraha waé.

Sanggeus taun ngembangkeun, kami geus akumulasi pangalaman euyeub dina kemasan cairan. Naha agén atawa krim, luhur-busa atawa produk corrosive, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng solusi paling lumrah dina munggaran waktu. jasa unggulan sarta reputasi alus sangkan urang jadi supplier ngarah di industri ieu. Produk geus diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kaasup Amerika, Eropa, Timur Tengah, sareng Asia Tenggara, keur narima ogé ku konsumén urang.

Kusabab kiridit sareng jasa anu saé, kami parantos ngahontal prestasi anu hadé dina sababaraha taun ka pengker. Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng seueur palanggan. Produk kami diékspor ka seueur nagara & daérah, sapertos Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina sareng Chili. Di sagigireun mesin sareng alat, kami ogé nyayogikeun lini produksi. Kami ngarepkeun kerjasama jangka panjang sareng sejahtera sareng konsumén di seluruh dunya.

Kami bakal mastikeun ka anjeun ku kualitas saé sareng jasa saatos diobral. NPACK KANGGO PILIHAN TERANG.

pabrik Ténjokeun

pameran Ténjokeun

Tim urang