Botol Otomatis Unscramble

Botol unscrambler ieu mangrupikeun tingkat pertengahan anu hadé pikeun unscrambler botol otomatis gancang. Botol unscrambler sanggup ngarobih sareng ngatur rupa-rupa bentuk botol sareng ukuran. Modélna ogé nampilkeun tahapan inversi botol anu tiasa dianggo pikeun hawa nyeuseuh bagian jero unggal botol. Botol unscrambler paling cocog pikeun tingkat pertengahan ka perusahaan ageung milari paningkatan dina prosés bungkusan otomatis.

Situs wéb: https: // www.npackfillers.com/automatic-bottle-unscramble.html
surélék: [email dijaga]

Related