Bleach Toilet Cleaner Acid Corrosive Liquid ngeusian Mesin

NPACK Mesin NP-GF Korosif Cairan ngeusian mesin khusus dikembangkeun pikeun viskositas rendah tapi keusikan cair korosif. Sakabeh mesin dikawasa ku Schneider PLC, anu tiasa ngawujudkeun keusikan anu tepat, kinerja anu stabil sareng setting parameter anu gampang. Bagéan pneumatik ngadopsi mérek AirTAC pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang. Éta mangrupikeun aplikasi kanggo ngeusian Asam, bahan alkali, péstisida anu sangat korosif, 84 disinféktan, pamersih WC, yodium, sareng sajabana.

Situs wéb: https: // www.npackpangeusi.com/
surélék: [email dijaga]