konsumén

60+ Nagara, 1000+ Pilihan Palanggan

Produk kami diékspor ka seueur nagara & daérah, sapertos Korea, Pakistan, Thailand, Jepang, Dénmark, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, Amérika Serikat, Australia, Kanada, sareng saterasna. Jumlah konsumén dugi ka 1000.

Sababaraha Acara Kasus Palanggan

NPACK Maklum Balas Pelanggan Indonesia
NPACK Koréa Palanggan Palanggan
case011
Salah sahiji kami Korea konsumén meuli 3 galur ngeusian capping sareng mesin labél
case11
case01
case001

Salah sahiji kami US customer meuli 2 garis ngeusian capping sareng labél machine line

case002
Salah sahiji kami Rusia konsumén meuli mesin ngeusian
case02
case03
case003
Salah sahiji kami Pakistani customer mésér mesin ngeusian ketchup
case004
Salah sahiji kami Pakistani palanggan sumping ka dieu pikeun ngumbah mesin labél botol cair
case04
case05
case005
Salah sahiji kami karajaan Inggris. pelanggan sumping ka dieu pikeun ngeusian mesin
case006
Salah sahiji kami Spanyol Pelanggan datang ka dieu pikeun ngeusian mesin.
case06
case07
case007
Salah sahiji kami Pakistan pelanggan sumping ka dieu pikeun ngeusian mesin
case008
Salah sahiji kami Nigeria pelanggan sumping ka dieu pikeun ngeusian mesin
case08
case09
case009
Salah sahiji kami Kanada pelanggan sumping ka dieu pikeun ngeusian sareng mesin capping.
case010
Salah sahiji kami Uzbékistan pelanggan sumping ka dieu pikeun ngeusian sareng mesin capping
case10