Asam & Mesin Ngeusian Mesin

NPACK nyayogikeun parangkat anu lengkep pikeun ngeusian produk korosip pikeun nyayogikeun ampir lamaran. Dijieun tina HDPE (density poliétilén tinggi, mesin ngeusian, conveyor sareng turntables ieu dirancang pikeun nanganan hukuman lingkungan anu korosif dimana komponén logam standar biasana ngaleyurkeun.

NPACK Sistem ngeusian poli nganggo metodeu anu ngeusian volumétri, anu akurat pisan sareng serbaguna. Pengisi didesain pikeun ngeusian tina fraksi sapotong dugi ka lima galon sareng sanggup nanganan viskositas mimitian ti ipis sareng busa pikeun cairan anu kandel. NPACKRarancang modular tiasa ngamungkinkeun desain mesin pangisi langkung seueur tanki sareng ngeusian rakitan sirah pikeun ngasingkeun produk anu henteu cocog dina kerangka umum. Sadayana NPACK eusian didamel pikeun nyayogikeun kombinasi anu paling saé pikeun kamampuanan, pangaturan sareng panggampangna anu saé, sareng minimal down-time pikeun pangropéa sareng beberesih. NPACK ogé ngahasilkeun jinis-jinis alat ngabotol ieu kanggo aplikasi top-tabel.

Conveyors polium sareng Turntables mangrupikeun pangembangan alam tina pangisi poli sareng parantos kabuktosan mangrupikeun barang-barang berharga pikeun anu ngical produk korosif.

Aplikasi Asam & Alat Botol Korosif:

  • Cair-ipis sareng busa cidratan
  • Cair kentel anu sedeng dina cairan
  • Asam sapertos asam hidroklorat
  • Base sapertos natrium hipoklasit
  • Bahan kimia Kolam renang
  • Diberesihkeun produk

Spésifikasi Mesin Keusahkeun standar:

Fillers

  • HDPE (téstétén poliétilén kapadetan luhurna konstruksi sistem pigura
  • Waduk HDPE nganggo sistem ngambang poli
  • Kynar atanapi Teflon ngeusian klep
  • Jalur PVC tabung sareng alat polipropilén
  • Antarmuka operator layar Sentuh
  • Tabletop, semi-otomatis sareng mesin ngeusian otomatis otomatis sayogi
  • Pilihan enclosures pikeun liang hawa sareng kaamanan tiasa diciptakeun kaluar tina HDPE

Conveyor

  • HDPE sareng konstruksi PVC, hardware baja stainless
  • HDPE tahan korosi tahan
  • Variabel motor gancang
  • Sistem rel HDPE kalayan panyesuaian alat anu kirang
  • Jangkungna adjustable

Turntables

  • Konstruksi HDPE
  • Variabel motor gancang
  • Jarum jam atanapi konter puteran macét
  • Sistem rel HDPE kalayan panyesuaian alat anu kirang
  • Jangkungna adjustable

NPACK Kauntungan Peralatan Bottling

Peralatan bottling kami gaduh konstruksi kuat ti HDPE, UHMW, sareng konstruksi PVC anu tahan kana lingkungan korosip.

Beberesih gampang NPACKMesin ngeusian aya desain sareng didamel pikeun "siram gancang" anu maksimalkeun efisiensi beberesih.

Kalenturan, kakalian sareng kesederhanaan mangrupikeun komponén konci unggal sistem ngeusian anu urang rancang. Hal ieu ngamungkinkeun seueur produk sareng wadah tiasa dijalankeun dina hiji mesin sareng alat anu kirang ngagentos. Ku milih padika anu leres, tiasa janten seueur produk anu tiasa dieusian.

Sadaya peralatan bottling kami kustomisasi pikeun aplikasi khusus anjeun. Kapasitas tank, jumlah sirah ngeusian, bagian kontak, sareng dimensi pigura sadayana disaluyukeun pikeun kabutuhan khusus anjeun.NPACK mesin ngeusian saderhana, gampang dianggo, sareng fitur setelan gancang & robih. Operator tiasa nyimpen waktos eusian salaku "resep" kanggo setelan gancang.

Tina sistem tingkat Éntri tingkat luhur dugi ka otomatis otomatis pikeun ngeureunkeun sistem ngeusian korosi, para ahli kami ngawas unggal léngkah rarancang, manufaktur sareng instalasi alat botelot anjeun.

Mesin Énisi ngeusian Asam

Mesin Énisi ngeusian Asam

Mesin pengeusian cair otomatis otomatis tiasa dianggo pikeun ngeusian rupa-rupa cairan asam atanapi basa sapertos beberesih toilét, remover minyak dapur, cuci cuci, sanitizer leungeun, jsb.

Mesin ngadopsi posing line line conveying, anu tiasa diterapkeun kana sababaraha jinis botol.

Mesin ieu nganggo kontrol layar toél PLC, operasi stabil, pangropéa gampang. Saatos sababaraha bagian diganti sareng pangaluyuan anu leres dilakukeun, botol kaca sareng botol plastik tina jangkungna jangkung anu béda-béda tiasa dieusian ku kaahlianana anu luhur sareng sajumlah aplikasi.

Mesin ieu ngagabungkeun optik, mékanis, listrik, gas dina hiji mesin. Laksanakeun ngaliwatan waktos ngeusian kontrol kanggo ngahontal jumlah keusikan anu béda. Waktos ngeusian tiasa janten tepat dikawasa dina sadasa. Proses ngeusian réngsé dina kadali program PLC dina layar toél. Nganggo operasi anu stabil sareng tiasa dipercaya, efisiensi anu luhur, adaptability, volume ngeusian spésifikasi ukuran tiasa dirobih dina sababaraha menit. Keusikan klep anggo merek anu diimpor, téknologi canggih, canggih, fenomena keusikan anu henteu ngeclak.

Mesin ieu ngagabungkeun optik, mékanis, listrik, gas dina hiji mesin. Laksanakeun ngaliwatan waktos ngeusian kontrol kanggo ngahontal jumlah keusikan anu béda. Waktos ngeusian tiasa janten tepat dikawasa dina sadasa. Proses ngeusian réngsé dina kadali program PLC dina layar toél. Nganggo operasi anu stabil sareng tiasa dipercaya, efisiensi anu luhur, adaptability, volume ngeusian spésifikasi ukuran tiasa dirobih dina sababaraha menit. Keusikan klep anggo merek anu diimpor, téknologi canggih, canggih, fenomena keusikan anu henteu ngeclak.

  • 304 steel konstruksi baja, sarta bagian kontak cairan anu stainless steel 316L
  • Schneider purwakarta jeung kontrol layar toél
  • Servo motor disetir, salah servo motor drive salah piston, speed tinggi na akurasi tinggi.
  • Volume volume ngeusian, dina jarak ± 0.2 pikeun 1000ML
  • Taya botol, teu eusian, warning otomatis dina kasalahan
  • keusikan di diblokir nozzles anu anti tetes, sutra, sarta otomatis motong cairan kentel
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming lamun kedah
  • Botol sungut bisa lokasina mun kedah

Ngeusian Mesin Énisium Bénténg

Ngeusian Mesin Énisium Bénténg

Mesin ngeusian Cairan Korosif Ieu mesin ngeusian téknologi luhur kalayan anti korosi. Bagian anu dihubungi tina cair Ngadopsi bahan non-logam sareng mangrupikeun perlengkapan idéal. Éta cocog pikeun ngeusian sagala rupa cairan korosif, sapertos nyeuseuh cairan, tukang ngabersih WC, deterjen, péstisida, vitriol, réagen, jst, seueur dianggo dina bahan kimia, & bidang farmasiutika ..

Fitur utama

1. Sistem kontrol - sareng sistem kontrol Mitsubishi PLC, ngeusian dosis tuning acak

2. Antarmuka operasi - antarmuka layar warna-warni, antarmuka manusa-mesin sederhana, aman sareng tiasa dipercaya.

3. Peringkat Fitur - Motong sareng alat anti-netes, éta tiasa teuleum pikeun ngeusian bahan. (Fitur ieu tiasa waé)

4. Komponén listrik - nganggo merek anu kasohor sacara internasional pikeun mastikeun parabot dipercaya jeung akurasi tinggi.

5. Komponén mékanis - bagian utama didamel tina kerangka PP anu berkualitas tinggi, bagian kontak dijieun tina gél silika korosi non-toksik, selang PTFE, klep nyaéta PVC.

6. Ekstensi - tiasa ngarobih pikeun syarat konfigurasi khusus, sapertos: bahan disegel, pemanasan, pensterilan, jsb.

7. Cacah Tés - count-time nyata, ngagambarkeun karya kaluaran langsung.

8. Deteksi Ngeusian - Teu aya botol, atanapi nalika nomer ngeusian botol teu cekap, henteu aya keusikan.