Mesin Labeling Otomatis lem

Mesin labél lem kami nyaéta otonom gumantung kana sarat klien. Sacara umum mesin ieu tina rupa-rupa rotasina. Botol anu bakal dilabélan disimpen di tempatna anu ditetepkeun sareng diputerkeun dugi ka sadayana stiker dibungkus tiasa dilarapkeun.

Wadah buleud diposisikan sacara akurat ku cacing pakan pikeun operasi bungkus-sakitar dina titik panyiri, silinder lem puteran nampi lem tiis tina gluepot anu terasna ditransferkeun kana Lem Karét Roller. Akhirna pilem lem anu rata, ipis sareng ipis ditransferkeun ka gluing pad. Wadah buleud dina conveyor anu ngalir dina worm feed ngolah sekuen, anu ngahasilkeun osilasi kotak labél. Master labél puteran ngajajar sareng bantosan ngajemput ramo pikeun master label & sareng Kotak Label osilasi. Silinder anu nyokot nampi labél kalayan bantosan nyandak ramo ti master labél. Silinder pick up nyepeng labél anu sampurna kusabab vakum nalika gerakan muterna. Sakaligus jari-jari pick-up ngalih ka jero, Wadah buleud bergerak dina conveyor kalayan bantuan cacing sareng label anu dipasang dina silinder pick-up dibungkus sakitar wadah ku sabuk strip. Teras wadah anu dilabélan ngalih langkung jauh ngalangkungan karét Pad karét cicing anu mastikeun pangaturan labél anu rapih & sampurna.

Otomatis Mesin Ngalelepkeun lem lem

gambaranFiturspésifikasikaunggulan

Ngalembereh lem mesin lem ngalelepkeun otomatis ku NPACK pikeun botol buleud ku lem panas, Hot Melt Glue OPP Label Mesin Labeling. Gam panas tiasa nempelkeun labél dua ujung.

Automation sadayana sareng ngontrol panggunaan kontrol PLC, sistem servo, sistem inverter, sistem kontrol suhu sareng kabutuhan sanés kalayan kontrol lengkep titik.

Mesin labél cair lem lem otomatis dirancang ku pikeun botol nginum sareng labél Opp ku cair lem / panas, buleud bunder otomatis ngalembereh lem labél mesin nyaéta jinis linier. laju tiasa ngagentos 30000pcs / jam mesin ngalembereh lem lem panas pikeun botol cai murni.

1 Operasi gampang pikeun nyaluyukeun péso motong labél

2 Drum vakum didamel tina bahan kaku tinggi pikeun ngirangan gesekan sareng statis

3 Parobihan gancang: desain modular sareng bagian parobahan pelepasan gancang gaduh parobihan gancang sareng gampang dina sapuluh menit

4 Nganggo gagang pikeun ngatur posisi péso motong tiasa dimungkinkeun sareng leres

5 Vakum manifold dina bagian handap kendang sareng cutter, didamel tina bahan tahan panas & pakean

6 Controller panjang label otomatis pikeun nyaluyukeun posisi I-MARK

modelNP-HGL Mesin ngaleungitkeun lem lem lem
Cocog volume polumeu500ml-750ml
Bentuk botolBotol buleud
Diaméter botol:55mm-70mm
Labél pasti:2mm
Bahan tina labél anu tiasa diterapkeunPAPER, PP, BOPP, PVC, pe, ETC
Bahan tina botolPe, pepet, botol kaca, POP Can
kakuatan308 VOLTS, 3 FASA, 50-60 HZ, 9 -12 KW
konsumsi hawa4Mpa
beurat1500 Kg
Ukuran tina mesinL5000 × W1800 × H2000 mm

1 Overload ngajalankeun alat kaamanan anu dipasang dina zona nyetir

2 Stopper pikeun operasi anu teu normal tina roda bintang dina-feed

3 overload pikeun botol fed (sénsor sensor)

4 teu botol teu gaduh panyiri

Mesin Labeling Cold lem

gambaranFiturspésifikasikaunggulan

Mesin Labeling Cold Glue dihasilkeun ku NPACK, khusus pikeun labél kertas kanggo botol buleud, kaléng, kendi ku lem baseuh / tiis, lem mangrupikeun lem resin

Otomatis lem lem lem tiasa Mesin Labeling, balang otomatis otomatis mesin labuh lem.

Mesin Labeling Cold Glue dirancang ku labél kertas pikeun Cans, Jars, Botol sareng naon jinis wadah buleud. Labél kertas beban nasabah kana kotak labél, sareng lem baseuh mangrupikeun lem résin. Éta téh kanggo industri Pangan, Kimia. Pinuh Otomatis Leungeun Kolong Mesin Labeling Botol / Laber.

Mesin Labeling Cold lem

1 Kalayan seperate botol screw auger

2 Ukuran kotak labél tiasa dirobih dumasar kana ukuran labél anu béda.

3 Éta nganggo pompa lem sareng lem tiasa dianggo sirkular

4 Bandingkeun sareng labél perekat dirina, Labél kertas damel biaya murah

modelMesin Labeling NP-GLB Cold Glue Cold
nyetirDipicu motor didorong
RUMAH TOTAPФ55-110mm
HEBOT KURING60-450mm
LABELING LENGKAP50-120pcs / mnt
LABELSIZELebar: 20-220mm Panjang: 80-370mm
katalitian± 1mm
SAIZ MACHINE2400 * 824 * 1100mm
beurat750kg
kakuatanAC 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

1 Kuantitas lem anu ngalir ogé tiasa dirobih pikeun nyugemakeun panyiri panyiri anu béda.

2 Supir motor

3 Labél kertas sareng lem damar langkung mirah batan label stiker

4 Naon waé wadahna buleud kalayan labél kertas ku lem tiis