pangeling-eling: Parameter 2 dugi ka __search_by_title_only () dipiharep janten rujukan, nilai anu dirumuskeun dina /www/wwwroot/micvdcom/wp-includes/class-wp-hook.php dina garis 288

pangeling-eling: Parameter 2 dugi ka __search_by_title_only () dipiharep janten rujukan, nilai anu dirumuskeun dina /www/wwwroot/micvdcom/wp-includes/class-wp-hook.php dina garis 288
Otomatis Mesin Stiker Botol Sticker - Micvd.com

Otomatis Mesin Stiker Botol Sticker

Dina kombinasi sareng jinis bungkusan bungkusan cair séjén, mesin panyiri botol diperyogikeun pikeun ngabéréskeun prosés bungkusan. NPACKAlat top-of-the-line label labél tiasa ngabantosan fasilitas anjeun dina prestasi anu luhur. Paduli panerapan sareng nyitak spésifikasi, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina mesin labél botol sareng alat sanésna NPACK.

Peralatan Labeling Botol Dipercanten sareng efisien

Nganggo mesin panyiri botol tina NPACK tiasa masihan pasilitas anjeun naon anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun prosés bungkusan cair, kalayan kamampuan nerapkeun logo khusus sareng téks sanés sareng gambar ka botol sateuacan pengiriman.

Mesin labél kami tiasa nerapkeun labél anu jelas, kertas, atanapi Mylar kana botol anu seueur bentuk sareng ukuran, nyumponan sadayana standar industri pikeun bungkusan. Dina waktos anu sami, unggal labél botol mangrupikeun pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, sareng anjeun tiasa ngahijikeun sacara lancar alat ieu sareng sésana produksi anjeun atanapi nganggo salaku parabot mandiri.

Peralatan labél botol kami didamel salami mangtaun-taun saatos pamasangan, anu bakal ngabantosan yén anjeun meunang mangpaat tina unggal produk anu anjeun mésér ti Pilihan éksténsif mesin labél botol sareng seueur deui.

Anggo Mesin Labél Botol Kanggo Élmu-Alih Luas Cair sareng Produk séjén

Anjeun tiasa nganggo labél botol kami dina sababaraha jinis fasilitas produksi, ngalarapkeun labél ka produk anu meryogikeun sadayana tina botol leutik, ipis, langkung ageung. Kami ogé nyandak modél mesin label botol anu dimaksudkeun pikeun dianggo dina lingkungan anu picilakaeun.

Kami nganggo ukur bahan anu pangsaéna salami nyiptakeun bahan, ngajantenkeun mesin labél botol ieu cocog pikeun fasilitas anu meryogikeun alat-alat anu ageung ngalangkungan nganggo beurat. Anjeun tiasa nganggo mesin kami kanggo ampir naon waé jinis produk, sareng ngagabungkeun kami sareng pilihan pangisi cair, cappers, sareng conveyor pikeun sistem bungkusan cair lengkep.

Milarian Mesin Labél Anu Tepang Kanggo Botol Sareng Nyuhunkeun Kanjeng Ayeuna

Milarian pilihan mesin labél kami pikeun botol di handap sareng milarian salengkar parangkat anu leres pikeun fasilitas anjeun. Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan mesin labél botol kami sareng sebut harga gratis, hubungi waé kami ayeuna. Anjeun ogé tiasa milari ngeunaan alat anu sanés anu kami lakukeun salian mesin panyiri pikeun botol kanggo ngalengkepan garis produksi anjeun.

Pikeun ngabantosan anjeun tina mésér mesin labél botol anjeun, kami ogé nawiskeun jasa sapertos instalasi, perbaikan, sareng optimasi garis anu tiasa ngintunkeun integrasi seam sareng sésana alat anjeun.

Mesin Labeling berorientasi Botol

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Shanghai NPACK Alat otomatis pabrik mesin labél stiker di shanghai. Mesin Labeling berorientasi Botol nyaéta pikeun bulat buleud sareng kasulitan dina labél manual

Palanggan bakal ngahémat biaya manual sareng lajuna langkung ageung. Hal ieu dianggo dina industri Pharma, Kimia, Kadaharan pikeun industri

otomatis Npack Otomatis Equipment Co., LTD Profesional dina sagala jinis mesin panyiri (Mesin panyiri Stiker, mesin panyiri lem, mesin panyelelan Sleeving). mesin panyiri sitcker anu berorientasi kana botol dirancang pikeun labél stiker / labél Adheisve, dianggo pikeun botol buleud, kaléng, Kendi Mesin panyiri berorientasi botol anu caket-caket, otomatis mesin panyiri botol taper.

  • Mesin Labeling oriented Botol dikawasa ku motor servo (label pasti nyaéta 1mm), Éta cocog pikeun naon jinis wadah buleud.
  • Sakabeh bagian listrik mesin labél didamel di Taiwan atanapi Jepang
  • Tilu mékanisme ngayakeun mékanisme ngamungkinkeun labél precision tinggi pikeun botol buleud
  • Stasiun bungkus pneumatik pikeun diaméter botol serbaguna

namiMesin Labeling berorientasi Botol
panyiri Speed20-40pcs / min (Gumantung kana panjangna labél jeung ketebalan botol)
Jangkungna Objék30-200mm
Ketebalan tina Objék30-90mm
Jangkungna Label15-140mm
Panjang Label25-300mm
Labél Roller jero diaméterna76mm
Labél Roller luar diaméterna380mm
Akurasi panyiri± 0.5mm
power Supply220V 50 / 60HZ 0.8KW
Konsumsi Gas tina printer5Kg / cm ^ 2
Ukuran Mesin panyiri2000 (L) × 1000 (W) × 1250 (H) mm
Beurat Mesin panyiri150Kg

  • Toel layar sareng kontrol PLC
  • Kira-kira 30 memori resep pikeun labél parameter gampang pikeun ukuran botol robih.
  • Label anu rendah atanapi leungit.
  • Pilihan gancang sinkronisasi
  • Servo motor drive kanggo akurasi tinggi sareng speed tinggi
  • Henteu aya botol sanés panyiri.
  • Ngaropéa mesin kodeu foil panas, anu tiasa nyitak EXP MFG BATCH dina labélna

Ampoule & Mesin Stiker Vial Stiker

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin panyétél pelat ampoule / vial dihasilkeun ku Shanghai NPACK Alat Otomatis Co.ltd. éta utamina pikeun labél botol ubar, Ampoule, Lisan cair, tabung getih, Pen, Vial

Otomatis Mesin Listrik Lisan Otomatis Oral, Mesin labél pelekat otomatis pikeun ampoule / tube / pen.

Mesin ieu kontor ku motor servo sareng ngalereskeun mesin kodeu panas anu aya dina luhureun labél sirah.

Métél Labél Vél Sticker Ampoule

  • 1. 304 Pangwangunan pigura stainless steel
  • 2. Labeling speed sacara otomatis nyingkronkeun sareng speed conveyor pikeun mastikeun panyiri kualitas;
  • 3. diaméter turntable infeed otomatis 550mm
  • 4. Mesin coding foil panas
  • 5. Servo motor sareng PLC sareng Layar Sentuh mastikeun préfek labél tepat

nami Ampoule / Mesin Labeling Vial
nyetirSupir motor Servo
panyiri Speed100-180PCS / Min
Botol Diameter10mm-30mm
labél Panjang15mm-150mm
labél Jangkungna10mm-90mm
Labél Pastina1mm
Max Label Gulung Diameter300mm
Labél Inti Diameter76mm
ukuran1800mm * 800mm * 1600mm
kakuatan220V Tunggal Fase 750W

1. Cék panjang labél sacara otomatis

2. Dilengkepan peringatan alat anu teu pati labél, labél rusak

3. Henteu aya botol, henteu aya labél

4. Henteu aya labél, henteu aya labél sareng peringatan otomatis

5. Henteu pita, peringatan otomatis

6. Botol nangtung dina baki, sareng otomatis pasang dina conveyor pikeun panyiri

7. Labél kontrol motor Servo, henteu aya label labél, gancang-gancang.

Mesin labél Botol Véktik

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
NPACK pabrik mesin labél stiker. Mesin panyétél pelat otomatis otomatis nyaéta pikeun botol bungkus sareng nyumput masalah tina labél manual.

Mesin label labél sitcker buleud dirancang pikeun stiker stiker / labél Adheisve, damel kanggo bulat buleud, Tin can, Jars. Mesin ieu dibungkus label stiker otomatis dina wadahna buleud.

Palanggan bakal ngahémat biaya manual sareng lajuna langkung ageung. Hal ieu dianggo dina industri Pharma, Kimia, Kadaharan pikeun industri.

1 bungkus otomatis sakitar mesin panyiri dikontrol ku motor servo (labél pasti aya 1mm), Éta cocog pikeun sagala jinis wadah buleud.

2 Palanggan donot kedah ngarobih bagian mana waé nalika anjeun ngaganti botol anu bénten-bénten, palanggan gampang diluyukeun sareng operasi mesin panyiri. mesin tiasa dianggo 24 jam.

3 Sadaya bagian listrik tina mesin panyiri didamel di Taiwan atanapi Jepang

modelMesin Labeling Botol NP-RL Round Botol
kagancangan40-150 PCS / Min
Labél Persis± 1.0mm
Ukuran labél(L) 20-280mm (H) 30-140mm
Ukuran bahanΦ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Gulung ka jeroΦ76mm
Gulung diaméter luarΦ350mm
Ukuran mesin(L) 1800 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Sasayogian tanagaAC220V 50Hz / 60Hz 1500W

1. Toel layar sareng kontrol PLC

2. Kira-kira 30 memori resep pikeun labél parameter gampang pikeun ukuran botol robih.

3. Labél anu rendah atanapi leungit.

4. Pilihan kacepetan singkronisasi

5. drive motor Servo pikeun akurasi anu luhur sareng kecepatan luhur

6. Henteu aya botol sanés panyiri.

7. Nyambungkeun mesin kodeu panas anu tiasa nyetak EXP MFG BATCH dina labélna

Kantong Labeling Mesin Labeling

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Kantong labél mesin panyétél ngahasilkeun ku NPACK. éta labél nyaéta kantong, kantong, karton, ku kartu stiker

Labélna nyaéta labél stiker / pelekat diri. Mesin panyiri permukaan. Kantong pamisah otomatis.

Mesin Labeling Pouch cocog pikeun popuch popup, kantong, sachet, mesin labél kartu. Mesin ieu tiasa ngarawat kantong kosong otomatis hiji-hiji.

1 Lambang labél anu aya di luhur conveyor

2 Bagian éléktronik dilakukeun di Jepang atanapi Éropa

3 Tanpa Kantong, tanpa labél

4 Cocog pikeun labél stiker / adheisve

5 Labél dina karton, kantong, Kardus, kantong Can sareng jinis wadah permukaan

namiKantong Labeling Mesin Labeling
panyiri Speed20-200pcs / mnt

(Gumantung kana panjang labél sareng ketebalan botol)

Jangkungna Objék30-200mm
Ketebalan tina Objék20-200mm
Jangkungna Label15-110mm
Panjang Label25-300mm
Labél Roller jero diaméterna76mm
Labél Roller luar diaméterna350mm
Akurasi panyiri± 0.8mm
power Supply220V 50 / 60HZ 0.75KW
Konsumsi Gas tina printer5Kg / cm ^ 2 (lamun nambahan mesin coding)
Ukuran Mesin panyiri1600 (L) × 550 (W) × 1600 (H) mm
Beurat Mesin panyiri250Kg

1 Sistem kontrol PLC sareng Touch

2 Awak utama mesin nyaéta 304SS

3 Kami ngadopsi motor servo sareng sensor (Didamel di Jepang) kanggo ngajamin label anu pasti

4 Ngalereskeun mesin coding pikeun nyitak inpormasi tanggal dina labél

5 Henteu aya barang, Moal Labeling

6 Alat anu nyumput kantong tiasa merén koper otomatis

Luhureun Mesin Labél Sisi Stiker

gambaranFiturspésifikasikaunggulan

Luhur sisi mesin panyéténg sisi anu dilakukeun ku NPACK. Anu tiasa labél luhureun karton, Céng kaléng, kantong sareng sadaya jinis pesawat.

Mesin Sisi Label Top Side cocog pikeun sagala rupa barang nganggo permukaan pesawat, sapertos kotak, botol, kaléng, jsb anu dianggo ku kosmetik, inuman, kimia, médis, industri pangan, CD alat tulis, rupa-rupa minyak, jrrd, Top rencana mékanis panyiri.

Luhureun Mesin Labél Sisi Stiker

1 Lambang labél anu aya di luhur conveyor

2 Bagian éléktronik dilakukeun di Jepang atanapi Éropa

3 Tanpa wadahna, tanpa labél

4 Cocog pikeun labél stiker / adheisve

5 Labél dina karton, kantong, Can sareng jinis wadah permukaan

namiLuhureun Mesin Labél Sisi Stiker
panyiri Speed20-200pcs / mnt

(Gumantung kana panjang labél sareng ketebalan botol)

Jangkungna Objék30-200mm
Ketebalan tina Objék20-200mm
Jangkungna Label15-110mm
Panjang Label25-300mm
Labél Roller jero diaméterna76mm
Labél Roller luar diaméterna350mm
Akurasi panyiri± 0.8mm
power Supply220V 50 / 60HZ 0.75KW
Konsumsi Gas tina printer5Kg / cm ^ 2 (lamun nambahan mesin coding)
Ukuran Mesin panyiri1600 (L) × 550 (W) × 1600 (H) mm
Beurat Mesin panyiri250Kg

1 Sistem kontrol PLC sareng Touch

2 Awak utama mesin nyaéta 304SS

3 Kami ngadopsi motor servo sareng sensor (Didamel di Jepang) kanggo ngajamin label anu pasti

4 Ngalereskeun mesin coding pikeun nyitak inpormasi tanggal dina labél

5 Henteu aya barang, Moal Labeling

Otomatis Mesin Sél Labél Obat Singa Dua

gambaranFiturspésifikasikaunggulan

Otomatis Mesin Sintan Labél Otomatis Dua Sides dirancang ku NPACK. Éta pasagi / datar / bunder botol mesin panyiri dua sisi (payun sareng tukang).

Mesin ieu tiasa ngambilkeun botol, salah sahiji motor nyetir konténl sareng péruasi botol pers, botol bakal linear pindah dina conveyor éta. Motor Servo, PLC sareng layar toél bakal labél anu luhur.

Otomatis Dua Sides Sticker Labeling Mesin dirancang dina dasar dua sisi pikeun botol buleud, botol datar, botol alun-alun. Supados pendak sareng sababaraha palanggan pikeun nyumponan syarat labél dua sisi sareng botol buleud. nya éta ubar, kimia kimia sapopoé, pasokan budaya dahareun, éléktronik sareng sajabana

1 motor Servo, PLC sareng layar toél

2 Pisahkeun botol hiji-hiji sareng pencét botol dina conveyor anu

3 Témpél dua labél stiker (payun sareng tukang) dina waktos anu sareng

4 Ngahubungkeun sareng mesin cét

namiOtomatis Mesin Sél Labél Obat Singa Dua
panyiri Speed60-350pcs / min (Gumantung kana panjangna labél jeung ketebalan botol)
Jangkungna Objék30-350mm
Ketebalan tina Objék20-120mm
Jangkungna Label15-140mm
Panjang Label25-300mm
Labél Roller jero diaméterna76mm
Labél Roller luar diaméterna420mm
Akurasi panyiri± 1mm
power Supply220V 50 / 60HZ 3.5KW Single-fase
Konsumsi Gas tina printer5Kg / cm ^ 2
Ukuran Mesin panyiri2800 (L) × 1650 (W) × 1500 (H) mm
Beurat Mesin panyiri450Kg

1. PLC sareng layar toél, motor servo

2. Dilengkepan peringatan alat anu teu pati labél, labél rusak

3. Henteu aya botol, henteu aya labél

4. Henteu aya labél, henteu aya labél sareng peringatan otomatis

5. Henteu pita, peringatan otomatis

6. Kontrol motor Servo, panyiri stabil.

7 Sensor labél sareng bagian listrik didamel di Jepang

8 Cocog pikeun buleud / datar / botol pasagi

Otomatis Mesin Label Botol Square Sides Square

gambaranFiturspésifikasikaunggulan

NPACK ngirangan mesin panyiri diri, Mesin panyiri sisi Double, Mesin panyiri lem panas / tiis, Mesin labél sarung tangan otomatis.

Otomatis Mesin Label Botol Square Sides Square

Dobel sisi mesin panyaring botol alun-alun tiasa nempelkeun dua labél stiker dina botol sareng kontor ku PLC sareng layar toél

Mesin panyiri sisi dua NP-TS didasarkeun dina dasar dua mesin labél, pikeun nyumponan sababaraha palanggan pikeun nyumponan syarat labél dua sisi sareng botol buleud. lolobana lumaku pikeun alun-alun, botol datar, wadah buleud pikeun obat-obatan, kimia sapopoé, pasokan budaya dahareun, Electronic.

Mesin panyiri sidel dobel nyaéta mesin panyiri Multi-Function, cocog pikeun Flat, Oval, Square, Botol Round. mesin ieu dikendali ku drive motor servo supados mastikeun jaminan anu tepat.

1 Otomatis Sides Sobat Oval Mesin labél botol oval ditambah buleud bunder

2 Sambungkeun garis keusikan sareng Capping kalayan gancang

3 Servo motor sareng PLC tiasa ngajamin label anu pasti

4 Palanggan gampang pikeun mesin mesin nalika ngarobah ukuran botol anu bénten-bénten, henteu kedah ngarobih bagian mana waé

namiMesin Labeling Ganda Singa Tinggi Kacepetan pikeun Botol
panyiri Speed60-350pcs / min (Gumantung kana panjangna labél jeung ketebalan botol)
Jangkungna Objék30-350mm
Ketebalan tina Objék20-120mm
Jangkungna Label15-140mm
Panjang Label25-300mm
Labél Roller jero diaméterna76mm
Labél Roller luar diaméterna420mm
Akurasi panyiri± 1mm
power Supply220V 50 / 60HZ 3.5KW Single-fase
Konsumsi Gas tina printer5Kg / cm ^ 2
Ukuran Mesin panyiri2800 (L) × 1650 (W) × 1500 (H) mm
Beurat Mesin panyiri450Kg

1. PLC sareng Touch Screen CONTROL, pariksa panjang labél otomatis

2. Dilengkepan peringatan alat anu teu pati labél, labél rusak

3. Henteu aya botol, henteu aya labél

4. peringatan otomatis Tanpa labél

5. Henteu pita, peringatan otomatis

6. Kontrol motor Servo, panyiri stabil.

7. Labél sampurna

8. Cocog pikeun rupa-rupa botol, Kacapi, Jars

9 customer tiasa nyaluyukeun sudut labél linggih dina posisi labél