Botol Capping Mesin

Dina naon waé garis bungkusan cair, gaduh mesin cap anu tiasa dipercaya. Mesin ieu mastikeun yén saatos botol ngalangkungan stén pangisi, aranjeunna diségél sapinuhna sareng siap pikeun léngkahna salajengna dina ranté manufaktur, naha éta hartosna ngajual ka hiji distributor, ngajual langsung ka palanggan, atanapi sanésna. Nganggo capper botol ti NPACK bakal ngabantu ngabéréskeun garis bungkusan anjeun sareng bakal ngabantosan mastikeun yén produk anu anjeun lebar dina rangkep kualitas luhur.

Dipercanten, Parabot Alat Penutup Botol Kualitas

Mesin capping botol anu cekap penting dina sistem bungkusan cair. Gumantung kana jinis topi anu diperyogikeun produk, tipena jinis mesin capping bakal tiasa janten dina prosés capping, kalebet mesin caring aksésori. NPACK mawa sababaraha jinis mesin capping botol dina garis kemasan.

Capping Botol efisien Sareng Mesin Capper Dipercanten

Aya seueur jinis produk anu tiasa dianggo NPACK mesin capping botol Larapkeun topi kana ukuran anu béda sareng bentukna botol:

  1. Asam sareng korosi
  2. Pangan cair sareng saos
  3. Mersih bahan kimia
  4. Balapan
  5. Produk Kaséhatan jeung kageulisan
  6. farmasi
  7. Cairan otomotif

Anjeun tiasa ngagabungkeun mesin capping anu béda pikeun ningkatkeun maksimalkeun efisiensi umum garis bungkusan anjeun. Urang ogé tiasa nyayogikeun pelatihan sareng jasa ladang sanés pikeun ngabantosan staf sacara épéktip sareng ngajaga unggal sapotong alat.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan mesin naon waé anu urang jual, rumasa bébas taros Kami iraha waé.

Mesin Capping Spindle Otomatis

NPACK Mesin capping spindle cocog pikeun topi topi spindle, topi katutup, sareng topi semprot sareng saterasna. Campuran tiasa logam, plastik.

NP-LC-capping-mesin-gambar

modél NAMEMesin capping spindle NP-LC Full Otomatis
kapasitas0 ~ 200b / m (poko keur botol jeung ukuranana cap)
Botol jeung cap diaméternaΦ20 ~ 120
botol Jangkungna40 ~ 350mm
dimension mesin Spindle cappingL1060 * W896 * H1620mm
VoltaseuAC 220V 50Hz
kakuatan1100W
beurat500kg
Sistim Feed Capfeeder liftVibrator dahar
ukuranL880 × W1000 × H2600mm800 × 600 × 1700mm

  • Kami ngadopsi modeu 'hiji motor ngadalikeun hiji roda capping', anu tiasa mastikeun mesin pikeun digawé sacara stabil sareng tetep torsi anu tetep dina kaayaan kerja jangka panjang.
  • Sabuk clamping tiasa disaluyukeun sacara misah, anu ngamungkinkeun mesin cocog pikeun nyepulkeun botol ku rupa-rupa jangkung sareng bentuk.
  • Upami anjeun milih sistem petunjuk cap opsional sareng mesin, éta ogé bakal cocog pikeun topi pompa.
  • Sistem panyesuaian konvensional anu parantos dilengkepan ku pamaréntahan tepat sareng konténer.
  • Koran bisa angkat sareng diturunkeun sacara otomatis ku motor.

Mesin otomatis usaha Rotary Capping

Npack mesin capping rotary (sealing) otomatis mangrupikeun produksi énggal, dikembangkeun ku perusahaan urang sababaraha taun ka pengker. Éta ngalengkepan peletakan posisi pikeun interval ngaji, ditutupan ku sirah magnet anu muterkeun dua kali. Mesinna tiasa tiasa dilakukeun dina bidang farmasi, péstisida, kimia, bahan pangan sareng sajabina. Éta alat anu saé idéal pikeun tutup botol sekrup, ogé dilarapkeun pikeun ngégél cap aluminium, cap buktina ft, cap screw-thread, cap ROPP jsb.

Catetan: mesin ieu cocog pikeun cap cét pikeun kapét plastik atanapi topi alumunium upami robih mastaka.

1. mesin capping otomatis NP-PC dirancang pikeun nutup sababaraha jinis wadah (didamel tina plastik, gelas sareng logam) nganggo sekrup, pencét-on sareng cap proof cap, cap ROPP. Mesin khususna cocog pikeun dianggo dina industri pengolahan makanan, kosmétik sareng kimia.

2. mesin tiasa dilengkepan sababaraha jinis cap unscrambler (ngageter, puteran, sabuk) gumantung kana jinis sareng ukuran cap na. Pikeun nyoco cap kana cap unscrambler cap Hopper sayogi.

3.Pikeun nempatkeun hurup sulit kana beuheung wadahna sistem "Pilih sareng Tempat" tiasa dianggo.

Fungsi 4.Working:

Wadahna ditransferkeun kana roda bintang ku cara ngirim. Roda bintang (jinis indéks pikeun capper hiji-sirah atanapi gerak kontinyu pikeun sababaraha-sirah capper) nyandak kontainer sareng ngabawa kana stasion tempat tutup sareng tibatan sirah anu nutup. Sirah nutupkeun cangkéng sareng torsi anu diperyogikeun (upami sirahna aya jinis tekanan, éta bakal mencét tutup dina beuheung botol ku cara unit spring). Torsi tiasa disetél dina sirah anu nutup ku cara kopling magnét. Saatos réngsé prosés panutupan, roda béntang mindahkeun wadah ka stasiun salajengna pikeun mencét tutup leutik hideung, saatos éta roda bintang mindahkeun wadah kana conveyor produk finish.

modelNP-PC-1NP-PC-2
kapasitas1800-3000 b / jam3000-4800 b / jam
cap cocok       Tangkul screw, tukang jepret, cap aluminium, hurup ROPP
Ngahasilkeun topi99%
ukuran2000x1000x1500mm2200x1000x1500mm
sirah Capping12
Pencét sirah12
konsumsi power0.75KW1.5KW
Beurat (kg)600kgs700kgs