Mesin Pembersih Botol

Peralatan beberesih

NPACK Pembersih botol dianggo pikeun ngévakukeun lebu sareng partikel alit sanésna tina kaca, logam, sareng botol plastik ngabersihkeun sateuacan ngabobol. Cemar ieu sering ngumpulkeun dina botol nalika pengiriman atanapi neundeun, sareng kedah dipiceun kanggo nyayogikeun botol anu langkung bersih. Sateuacanna dieusi, wadahna dialihkeun kuil vortex tina hawa terionisasi bar kontrol statik. Vorteks terionisasi anu diproduksi nétralisasi biaya statik tanggung jawab narik lebu sareng lebu anu sanés kana permukaan wadah anu ngamungkinkeun pikeun ngabersihan beberesih botol. Kepala rinsing rénting mandiri anu dirarancang khusus diturunkeun kana wadahna sareng jotosan anu dikendalikan tina hawa anu disaring disuntik. Vakum ditawaran sakaligus pikeun ngaleupaskeun partikel anu ngaleupaskeun, diberesihkeun botol. Ruruntuhan ieu teras dikirim ka kantong koleksi anu aya tukangeun tukang beberesih botol atanapi tiasa diarahkeun kana sistem ékstraksi fasilitas anjeun ku pembuangan.

Rinsers Kanggo Bottling

Alat beberesih urang dirancang kalayan fokus dina kalenturan, versatility sareng kesederhanaan. Komponén mékanis mesin beberesih botol kami ngamungkinkeun seueur wadahna sareng ukuran pikeun dijalankeun sareng perobihan sederhana, ku nganggo sababaraha atanapi henteu aya bagian ganti. Pencari layar sentuh PLC canggih di rinser kami nyayogikeun kamampuan nyimpen sababaraha program dina alat PLC, sareng kenging penurunan waktos. Pembersih botol sareng setting indéks kontén gampang diprogram sareng disimpen sareng modeu pangropéa otomatis kami ngabilas, ngamungkinkeun para pembersih botol dilakukeun gancang sareng gampang.

aplikasi

  • Produk dahareun
  • Produk perawatan pribadi
  • farmasi
  • bahan kimia

Otomatis-Botol-Cai-Nyeuseuh-Mesin

Otomatis Mesin Botol Ngumbah Cai

Mesin ieu diwangun ku tabel tabél, saluran transfer botol, mesin mesen botol dina hiji garis, sareng kirimkeun ka mesin cuci. Mesin ieu tiasa nyimpen botol, ngarobih botol, sareng ngarobih arah aliran botol.

Dipaké pikeun botol kaca, tiasa dihubungkeun sareng mesin ngeusian, tiasa ngadamel prosedur ngumbah-ngeusian-stoppering sacara otomatis otomatis. Botol anu kudu dikumbah dialihkeun ku péngkolan poker, sareng teraskeun kana silinder sacara interpéksi, mimiti, alat ultrasonik ngabentuk rongga dina antar cai sareng botol, teras ku cai tap, cai dimurnikeun sareng hawa anu dikomprés dina giliranana. saatos réngsé cuci, botol janten kana prosedur salajengna.

Alat ultrasonik anu nyiptakeun Ronggulung --- nyemprot heula --- nyemprot kadua --- Semprot hawa anu dikomprés [sadayana dina prosés ngumbah cucian dina permukaan batin, hawa berasal tina situs pangguna

Giliran Méja
Giliran Méja Diaφ720
kamampuan mindahkeunDisingkronkeun sareng mesin cuci
power Supply220V 50HZ
kakuatan0.12KW
Dimensi luar750 × 1200 × 950
Mesin cuci
Kamampuh produksi40-50bottle / mnt @ 100ml vial.
kakuatan1.5 Kw
Konsumsi Udara dikomprés15m3/h,0.3~0.4kg/cm2
Konsumsi cai0.6 ~ 1t / jam
luar Diménsi1380 × 900 × 1350
Mesin Pembersih Botol

Otomatis Mesin Botol Nyeuseuh Botol

Éta mangrupikeun mesin cuci botol otomatis ku hawa. kapasitasna gumantung kana nozzles cuci hawa.

Kompresor hawa ngangkut hawa di jero wadahna vakum, gas ngaliwat klep solenoid sareng produsén ion parantos dimurnikeun, gas pémpo tracheal nyucupkeun gas kana botol liwat sungut cuci bénsin, nyembur luar tina sungut cuci gas ku tekanan gas. tonggong gas runtah tracheal ka luar ngalangkungan émisi kontrol.