Ngeusian Mesin

Nalika anjeun peryogi mesin bungkusan anu tiasa dipercaya sareng tahan lama pikeun garis ngeusian cair anjeun, NPACK ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun. Urang ngarti yén prosés ngeusian peti sareng produk kimia hadir sareng sababaraha syarat khusus — sapertos nganggo mesin anu tiasa nangtung pikeun nyiksa kimia. NPACKMesin ngeusian cair tiasa didamel kana kabutuhan khusus anjeun, mastikeun yén anjeun moal kedah hariwang ngeunaan kagagalan alat-alat.

Meunang Mesin Pengeusian Kimia Kanggo Bahan Kimia Industri

Bahan kimia asalna dina rupa-rupa kaasaman sareng viskositas, sareng pakakas bénsina anu katuhu pikeun sabagian teu cocog sareng anu sanés. NPACK parantos damel sareng rupa-rupa bahan kimia, ngarancang mesin ngeusian dina kasus-demi-kasus pikeun mastikeun kasaluyuan pangsaéna. Nalika anjeun damel sareng kami, kami bakal nyambut damel pikeun milari mesin anu pangsaéna pikeun garis bungkusan khusus anjeun, mastikeun yén alat anjeun damel babarengan mulus. Naha anjeun peryogi pangisi cair atanapi set-up lengkep, anjeun bakal mendakan anu anjeun peryogikeun NPACK. Kami reueus ngawula sababaraha industri béda, kalebet industri kimia industri jeung tatanén.

Mesin Mesin Ngeus Botol

Lamun anjeun peryogi pangeusian cair pikeun wadah anjeun, anjeun tiasa ngalilingkeun pilihan kami tina mesin anu béda pikeun ningali anu mana anu paling cocog pikeun aplikasi anjeun. Di NPACK, kami reueus kanggo stock rupa-rupa pangisi cair pikeun nyocogkeun sababaraha kabutuhan, kalebet cocog sareng cairan kimia.

Naha Pilih NPACK Pikeun Peralatan Kemasan Anjeun?

Mesin pengeusian kimia anu dimaksudkeun pikeun bahan kimia agrikultur atanapi industri kedah didesain sareng résistansi korosi anu diperlukeun, ogé pikeun nampung rupa-rupa viskositas sareng bahan berbuangan. NPACK ngonfigurasi sababaraha jinis mesin bottling pikeun bahan kimia, sareng urang gaduh pangalaman sareng sanyawa industri sareng tatanén. Henteu masalah naon produk anjeun dieusian, urang gaduh hal anu cocog sareng syarat anjeun.

Hubungi kami ayeuna pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan industri anu kami parantos seueur, sareng solusi pangeusian botol pangsaéna pikeun produk kimia industri sareng pertanian anjeun. Kami parantos siap ngabantosan anjeun pikeun ngeusian paralatan anu paling optimal pikeun bungkusan inline bisnis anjeun.

Detergent Mesin ngeusian

Mesin Ngeusi NP-VF-1 Desain

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin motor piston otomatis NP-VF-1 didorong ku mesin pengeusian khusus dirarancang sareng diproduksi dina NP-VF, biasana diterapkeun pikeun ngeusian cairan kentel, sapertos produk kosmetik, produk kimia sapopoé, sareng ogé pikeun produk pangan, sapertos mesin ngeusian madu, mesin ngeusian saos.

  • Didorong ku motor servo umum
  • 304 konstruksi stainless steel,
  • Bagian kontak cairan nyaéta baja stainless steel 316L
  • Sakabéh bagian kontak tiasa Teflon, Vinton na hoses per sasuai ka nu Anjeun.
  • Adaptasi dunya Components Brand anu misuwur sapertos Siemens, Schneider, sareng Panasonic
  • Saluyukeun motor servo Panasonic pikeun nyetir stroke piston.

Nozzles2468101216
Jilid (ml)10-30ml 30-100ml

100-1000ml

1000ml-5000ml

50-100
kapasitas

Per 100ml

30bpm50bpm70bpm90bpm100bpm120bpm160bpm
konsumsi hawa
ukuran
kakuatan220V 50 / 60hz
                                                   NP-VF-1 Mesin keusikan cuci otomatis

  • Gampang pikeun nyaluyukeun volume ngeusian, otomatis dilereskeun ku layar toél, akurasi tinggi sareng Speed ​​Speed.
  • Sistem keusikan jinis linier gampang dilereskeun pikeun sababaraha jinis botol béda
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • Taya botol, teu keusikan, kontrol purwakarta otomatis
  • Muncul Ngeupeus nozzles mangrupikeun anti tetes, sutera, sareng cairan kentel otomatis
  • Jumlah volume ngeusian, dina jarak ± 0.5-1% sareng sajumlah kontol.
  • anjing laut husus atawa hoses téh diadaptasi lamun cairanana anu corrosive.
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming lamun kedah
  • sungut botol bisa lokasina.

Mesin ngeusian Bleach NP-GF

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
NPACK Mesin ngeusian Cecair NP-GF dikembangkeun khusus pikeun viskositas anu handap tapi ngeusian cair anu dikandung. Sakabeh mesin dikawasa ku Schneider PLC, anu tiasa édisi ngeusian pas, kinerja stabil sareng setting parameter anu gampang. Bagian pneumatic ngadopsi merk AirTAC pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang. Éta mangrupikeun aplikasi pikeun ngeusian Asam, bahan alkali, péstisida anu pohara korosis, 84 disinféktan, mesin cuci toilet, yodium, sareng sajabana.

  • 1. Sadaya bahan mesinna diwangun ku PVC ka anti korosip kalebet conveyor, box control.
  • 2. kontrol Schneider PLC, sareng operasi layar rampa Schneider, gampang pikeun ngarobah ukuran atanapi ngarobih parameter.
  • 3. Unsur pneumatik sadayana diimpor, stabilitas sareng reliabilitas.
  • 4. Poto-listrik sareng kontrol linking pneumatik, perlindungan otomatis pikeun kakurangan botol.
  • 5. Tutup desain posisi, gampang pamaréntahan, cocog pikeun dibungkus sadaya ukuran botol.

modelMesin ngisi graviti NP-GF otomatis (cairan korosip)
Nozzles6810121620
Kisaran Neusian100-1000ml, 500-5000ml
Botol aplikasiBotol buleud, datar atanapi biasa
kapasitas
Per 1000ml
24bpm32bpm40bpm48bpm64bpm80bpm
catu daya                  220V, 50hz


1. Paké bahan PVC anu kuat sareng panjang

2. Kontrol PLC, sareng saluyukeun volume keusikan ku layar toél

3. Biaya rendah pikeun investasi

4. Nyemprotkeun sirah pikeun anti foamy

Mesin ngeusian Cecair NP-GF Korosif

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
NPACK NP-GF Mesin ngeusian cair korosi dikembangkeun khusus pikeun viskositas anu handap tapi ngeusian cair anu corrosive. Sakabeh mesin dikawasa ku Schneider PLC, anu tiasa édisi ngeusian pas, kinerja stabil sareng setting parameter anu gampang. Bagian pneumatic ngadopsi merk AirTAC pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang. Éta mangrupikeun aplikasi pikeun ngeusian Asam, bahan alkali, péstisida anu pohara korosis, 84 disinféktan, mesin cuci toilet, yodium, sareng sajabana.

  • 1.All bahan mesin anu diwangun ku PVC mun anti corrosive kaasup conveyor, kotak kontrol.
  • Kontrol 2.Schneider PLC, sareng operasi layar toél Schneider; gampang pikeun ngarobah ukuran atanapi ngarobih paramèter.
  • 3. Unsur pneumatik sadayana diimpor, stabilitas sareng reliabilitas.
  • 4. Poto-listrik sareng kontrol linking pneumatik, perlindungan otomatis pikeun kakurangan botol.
  • 5. Tutup desain posisi, gampang pamaréntahan, cocog pikeun dibungkus sadaya ukuran botol.

modelMesin ngisi graviti NP-GF otomatis (cairan korosip)
Nozzles6810121620
Kisaran Neusian100-1000ml, 500-5000ml
Botol aplikasiBotol buleud, datar atanapi biasa
kapasitas
Per 1000ml
24bpm32bpm40bpm48bpm64bpm80bpm
catu daya220V, 50hz

1. Paké bahan PVC anu kuat sareng panjang

2. Kontrol PLC, sareng saluyukeun volume keusikan ku layar toél

3. Biaya rendah pikeun investasi

4. Nyemprotkeun sirah pikeun anti foamy