Ngeusian Mesin

Dina dunya anu gancang-gancang, inovasi énggal-énggal ngasongkeun pasar unggal dinten. Parfum, cremes, gels, mascara sareng lip gloss. Ngeusian sareng mesin sealing tina NPACK ngawasaan rupa-rupa.

Krim kosmetik, gél rambut, losyen, odol, scrub, atanapi losyen awak; kami nawiskeun solusi pikeun nyimpen jinis produk kosmetik kana naon jinis wadahna

Kabutuhan bungkusan kosmetik tiasa rupa-rupa ageung janten kami nawiskeun sababaraha solusi bungkusan kanggo cairan sareng pastes. Kami bakal nyayogikeun alat kosmetik anu sampurna pikeun kabutuhan anjeun naha éta mesin piston atanapi auger. Anjeun tiasa kéngingkeun mesin ngeusian kosmetik anu berkualitas pikeun ngeusian kendi, sachets, botol ngagosok kuku, alat-alat makeup atanapi wadah anu sanésna.

Produk-produkna sapertos ukur variatif sareng bungkusan dimana aranjeunna asalna. Pikeun média cair atanapi kentel, kami nyayogikeun téknologi inovatif sareng nyumponan tantangan anu bakal datang sareng ideu anyar sareng perbaikan téknis. Ieu nyababkeun garis lengkep produk anu urang nawiskeun ayeuna. Éta kisaran ti dosis, ngeusian sareng nutup kana papasangan sistem bungkusan kompleks, kalebet solusi turnkey.

Mesin kami mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun ngeusian produk kosmetik kana normal ogé bentuk wadahna anu nangtang. Mesin anu urang nawiskeun pikeun ngeusian produk kosmetik gampang pikeun ngabersihan, fleksibel, gancang, sareng sadaya bahan diwangun ku bahan anu cocog pikeun ngolah jinis kosmetik. Tina ngeusian, nyétak, sareng panyétak: alat kami terus nyumponan industri kosmetik sareng perawatan pribadi anu kantos nungtut.

Kusabab industri kosmétik gancang, urang nyambut damel pikeun nyieun parabot kosmetik anu tiasa nampi wadah rupa-rupa bentuk sareng ukuran. Éta ogé tiasa ngadamel produk kalayan tingkat viskositas anu beda-beda. Henteu aya masalah naon konsistensi produk anjeun, kami bakal mendakan solusi anu saé pikeun anjeun.

Pasang Sistem Peralatan Kosmetik Lengkep

Produk kosmetik ngagaduhan tingkat viskositas anu beda-beda, naha anjeun kedah mastikeun yén anjeun masang mesin anu ngeusian cair anu leres dina fasilitas anjeun pikeun kéngingkeun hasil anu anjeun pikahoyong. Pengisi mudal, pangisi ombén, pangisi pompa, sareng pangisi gravitasi sayogi gumantung kana kalenturan. Naha anjeun gaduh rapat pikeun gel, losyen, salep, pastes, krim, atanapi jinis kosmetik cair anu sanés, urang ngagaduhan alat ngeusian kosmetik anu tiasa ngadamel produk ieu sareng ngajaga barisan produksi anjeun lancar.

Saatos prosés ngeusian cair, jinis parangkat séjén tiasa ngajaga efisiensi prosés bungkusan dugi ka réngsé. Alat capping tiasa nerapkeun topi bentuk sareng ukuran anu béda-béda dina sababaraha wadah, labél tiasa nerapkeun labél kualitas luhur nganggo grafis sareng téks khusus, sareng penghantar tiasa nransfer produk dina rupa-rupa laju antara stasion.

Desain Baris Produksi Adat Pikeun Kosmétik

Pikeun nyumponan syarat khusus aplikasi anjeun, kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sistem khusus kustomisasi alat ngeusian kosmetik. Pilih tina ukuran sareng konfigurasi anu béda pikeun ngaoptimalkeun prosés bungkusan cair, kalayan bantosan ti salah sahiji ahli bungkus kami. Kami ogé tiasa ngabantosan anjeun masang garis pengeusian cair anjeun khusus sareng nguji éta pikeun mastikeun yén éta sanggup masihan anjeun hasil anu anjeun hoyong tingali.

Upami anjeun badé ngamimitian ngadamel desain sareng palaksanaan mesin ngeusian kosmetik khusus, nyarios sareng salah sahiji staf anu berpengalaman di NPACK. Urang tiasa ngabantosan mastikeun yén garis produksi anjeun nyayogikeun taun-taun jasa anu berkualitas luhur, sareng résiko minimal tina masalah mékanika ngarecahna. Marengan pakakas anu ngeusian cair anu dipercaya, kami ogé nawiskeun jasa tambahan kalebet instalasi, leasing, sareng jasa lapangan. Kami ogé nawiskeun jasa kaméra berkelajuan tinggi, anu tiasa masihan cara ngaujikeun operasi sareng ngabantosan nangtukeun naon léngkah-léngkah anu anjeun tiasa nyandak pikeun ningkatkeun kamampuan alat anjeun.

Sampo & Krim & Lotion ngeusian Mesin

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin keusikan sampo otomatis NP-VF didesain sareng didamel ku Shanghai npack alat-alat otomatisasi co., Ltd. Éta kalolobaan dilarapkeun pikeun ngeusian cairan kentel, sapertos produk kosmetik, produk kimia sapopoé, sapertos sampo, krim, losion sareng sajabina.

Tangki cair luhur tiasa dihubungkeun sareng tanki toko nasabah pikeun ngahontal cair dahar otomatis.

Pangiriman produk tina tank bulk anjeun kana piston tiasa dikonpigurasi nganggo tangki panyangga anu nganggé ngambang tingkat tingkat, manifold ku draw langsung, atanapi metode recirculation.

Mesin péso piston pneumatik otomatis NP-VF diproduksi nganggo kerangka 304 SS sareng sanggup ngadukung 1 hingga 20 eusian nozzles. Kontrol PLC, layar toél, bagian kontak kelas dahareun, stainless steel sareng konstruksi aluminium anodis, ditambah seueur fitur anu baku.

  • 304 konstruksi stainless steel,
  • Bagian kontak cairan nyaéta baja stainless steel 316L
  • Sakabéh bagian kontak tiasa Teflon, Vinton na hoses per sasuai ka nu Anjeun.
  • Adaptasi dunya Components Brand anu misuwur sapertos Siemens, Schneider, sareng Panasonic

Nozzles2468101216
Jilid (ml)10-30ml 30-100ml

100-1000ml

1000ml-5000ml

50-100
kapasitas

Per 100ml

30bpm50bpm70bpm90bpm100bpm120bpm160bpm
konsumsi hawa       
ukuran       
kakuatan220V 50 / 60hz
                                                   Mesin ngeusian sampo NP-VF Otomatis

  • Jenis linier dilereskeun pikeun sababaraha jinis botol
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • Taya botol, teu keusikan, kontrol purwakarta otomatis
  • Muncul Ngeupeus nozzles mangrupikeun anti tetes, sutera, sareng cairan kentel otomatis
  • Jumlah volume ngeusian, dina jarak ± 0.5-1% sareng sajumlah kontol.
  • anjing laut husus atawa hoses téh diadaptasi lamun cairanana anu corrosive.
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming lamun kedah
  • sungut botol bisa lokasina.

Mesin Viscosity Cairan ngeusian

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Kelenturan otomatis NP-VF-1 otomatis Mesin ngeusian dirarancang khusus sareng dikaluarkeun dina NP-VF, biasana diterapkeun pikeun ngeusian cairan kentel, sapertos produk kosmetik, produk kimia sapopoé.

  • Didorong ku motor servo umum
  • 304 konstruksi stainless steel,
  • Bagian kontak cairan nyaéta baja stainless steel 316L
  • Sakabéh bagian kontak tiasa Teflon, Vinton na hoses per sasuai ka nu Anjeun.
  • Adaptasi dunya Components Brand anu misuwur sapertos Siemens, Schneider, sareng Panasonic
  • Saluyukeun motor servo Panasonic pikeun nyetir stroke piston.

Nozzles2468101216
Jilid (ml)10-30ml 30-100ml

100-1000ml

1000ml-5000ml

50-100
kapasitas

Per 100ml

30bpm50bpm70bpm90bpm100bpm120bpm160bpm
konsumsi hawa
ukuran
kakuatan220V 50 / 60hz
NP-VF-1 Mesin Viscosity Otomatis ngeusian Mesin

  • Gampang pikeun nyaluyukeun volume ngeusian, otomatis dilereskeun ku layar toél, akurasi tinggi sareng Speed ​​Speed.
  • Sistem keusikan jinis linier gampang dilereskeun pikeun sababaraha jinis botol béda
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • Taya botol, teu keusikan, kontrol purwakarta otomatis
  • diblokir dieusian nozzles mangrupikeun anti tetes, sutra, sareng otomatis cair anu cairan kentel
  • Jumlah volume ngeusian, dina jarak ± 0.5-1% sareng sajumlah kontol.
  • anjing laut husus atawa hoses téh diadaptasi lamun cairanana anu corrosive.
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming lamun kedah
  • sungut botol bisa lokasina.

NP-EVF Ékonomi Mesin Ngeusian Luhur Otomatis

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin pangeusian cair NP-EVF Ékonomi otomatis dirarancang dina dasar NP-VF, éta ogé pangisi anu sangat fleksibel tiasa ngeusian sacara akurat sareng gancang cairan viskositas sareng ipis.

nu NPACK pangisi piston linier otomatis diproduksi kalayan kerangka baja tahan karat 304 sareng sanggup ngadukung 2 nepi ka 4 ngeusian Kontrol PLC Kontrol, layar sentuh, bagian kontak kelas dahareun, stainless steel sareng konstruksi aluminium anodized, ditambah seueur deui fitur anu baku.

Éta nambihan kekecapan kana naon waé garis produksi anu dianggo dina industri kosmetik, industri pangan, kimia khusus, farmasi, sareng industri perawatan pribadi. Pilihan tambahan sayogi pikeun lingkungan sanitasi, bahaya, gampang kabakar sareng korosip

  • 304 steel konstruksi baja, sarta bagian kontak cairan anu stainless steel 316L
  • Sakabéh bagian kontak tiasa Teflon, Vinton na hoses per sasuai ka nu Anjeun.
  • Taya botol, teu eusian, kontrol purwakarta
  • keusikan di diblokir nozzles anu anti tetes, sutra, sarta otomatis motong cairan kentel
  • volume akurat keusikan, dina ± 1% na botol counter total.
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • anjing laut husus atawa hoses téh diadaptasi lamun cairanana anu corrosive.
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming lamun kedah
  • Sape botol bisa aya

bahan konstruksi baku: 304SS

Nomer ngeusian nozzle: 2-nozzles keusikan

kakuatan baku: 220V, 50 / 60HZ, fase tunggal atawa 380V, 50 / 60Hz

Dimensi na beurat: tunduk kana konfigurasi model jeung produk customer

1kagancangan10-30bottles / mnt
2rentang keusikan100-1000ml,350-2500ml,500-5000ml
3precision pangukuran± 1%
4kakuatan gawe220VAC
5tekanan hawa6 ~ 8㎏ / ㎝²
6konsumsi hawa1m³ / mnt
7laju kakuatan0.8kw
8alat nu sejen laju kakuatan7.5kw (compressor hawa)
9beurat net320Kg

  • 304 steel konstruksi baja, sarta bagian kontak cairan anu stainless steel 316L
  • Sakabéh bagian kontak tiasa Teflon, Vinton na hoses per sasuai ka nu Anjeun.
  • Taya botol, teu eusian, kontrol purwakarta
  • keusikan di diblokir nozzles anu anti tetes, sutra, sarta otomatis motong cairan kentel
  • volume akurat keusikan, dina ± 1% na botol counter total.
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • anjing laut husus atawa hoses téh diadaptasi lamun cairanana anu corrosive.
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming lamun kedah
  • Sape botol bisa aya