E-cairan Botol Mesin ngeusian

Pilari mesin ngeusian e-cair anu dipercaya pikeun garis produksi anjeun? Di dieu di NPACK, anjeun bakal mendakan rupa-rupa eusian e-cair anu dirancang sareng diwangun pikeun nyayogikeun kabutuhan pikeun ampir naon waé sistem ngeusian. Anjeun tiasa ngotéktak pilihan lengkep alat ngeusian e-cairan di dieu sareng milari mesin idéal pikeun aplikasi anjeun. Hubungi kami pikeun cutatan haratis ayeuna sareng kami bakal mastikeun anjeun nampi anu peryogi pikeun ngalengkepan sistem anjeun.

Upami anjeun peryogi alat-alat berkualitas anu langkung saé pikeun sistem bungkusan e-cair anjeun, kami ngalaksanakeun langkung ti mesin ngeusian e-cair, kalayan sagala rupa produk pikeun e-cairan, kaasup pembersih, bungkus, sareng labél. Kami ogé nyandak bagian ngagantian kanggo alat anu tiasa ngabantosan anjeun ngajaga barisan produksi anjeun. Anjeun moal mendakan alat bungkusan e-cair anu langkung saé dimana waé di pasar.

Jenis Jinis E-Cairan Mesin Urang Mawa

Kami mawa rupa-rupa alat ngeusian e-cair pikeun nyumponan kabutuhan produksi anjeun, kalebet:

  • 510 Mesin ngeusian
  • Alat-alat Keusah ku naon-rupa
  • Mesin Rotary
  • Mesin Ngeusi otomatis
  • Ngeusian Syringe E-Cairan

Paduli jinis alat anu anjeun butuhake pikeun aplikasi anjeun, anjeun bakal mendakan didieu NPACK, babarengan sareng seueur mesin anu sanés pikeun e-cair sareng produk cair sanésna ampir ampir kalenturan sareng konsistensi.

Peralatan séjén Pikeun Sistem Kemasan E-Cair

Salaku tambahan pamilihan cairan kami, anjeun bakal mendakan sagala hal anu anjeun butuhkeun pikeun ngarengsekeun sistem anjeun. Kami mawa pembersih pikeun mastikeun yén cartrid cair bersih sateuacan dieusian. Anjeun ogé tiasa nampi cappers kalayan konfigurasi khusus pikeun cartrid e-cairan, sareng labeler pikeun nyitak labél dina bahan anu béda sareng nganggo gambar sareng téks khusus. Conveyor ogé sayogi sareng desain anu disaluyukeun.

Naha Anggo Mesin Botol E-Jus Kita?

naon make NPACK Pangisi e-cairan anu béda ti parabot merek séjén nyaéta konsistensi kualitas. Kami mastikeun yén sakabéh produk anu kami lakukeun diwangun kalayan bahan anu pangsaéna pikeun maksimalkeun reliabilitas sapanjang garis produk urang. Pikeun ngabantosan anjeun ngajaga alat ngeusian e-cairan, kami ogé nyayogikeun sababaraha jasa sapertos instalasi, optimasi jalur, integrasi jalur, sareng rékayasa sabalikna.

Kantun nyuhunkeun petik gratis ti kami sareng kami bakal ngabantosan anjeun milari produk anu sampurna pikeun ngaoptimalkeun efisiensi sareng biaya-efektivitas.

E-cairan Botol Mesin ngeusian

Mesin E-Cairan Ngeusian otomatis pikeun industri farmasi dina botol 2-30 ml tina cairan keusikan sareng prosés pengedap, pompa precision tinggi (atanapi pompa peristaltik) ngeusian, ngukur akurat, dilereskeun, pangropéa panginten, gampang operasi, henteu aya botol teu aya keusikan, moal aya botol anu teu dipasang, henteu nyolok fungsi panutup.

E-cair-Botol-Ngeusian-Mesin

kapasitas produksi
30-40 botol / menit
ngeusian nozzle
nozzles 2
akurasi ngeusian
± 1%
Pencét capping nozzles
nozzles 1
Capping laju
99% atawa leuwih (gumantung kana karakteristik colokan adjustment luyu)
kontrol speed
kontrol frékuénsi
ukuran botol
Leuwih ti 10 mm
Daya suplai
380 V 50 Hz
kakuatan
2 kw
suplai hawa
0.3 ~ 04kfg / cm2
konsumsi gas
10 ~ 15m3 / h
Gemblengna dimensi
3000 × 1300 × 1700 mm