Ngeusian Mesin & Saos

NPACK nyusun sistem anu sanés pikeun ngeusian sanitasi pikeun nyumponan kabutuhan jalma sareng tuangeun saosan sareng saos. Mesin ngeusian kami sayogi dina sadaya desain saniter anu ningalikeun klep pegatkeun gancang, kelengkapan tri-clamp, sareng tabung sanitasi. Pompét saniter ogé sayogi kanggo aplikasi anu nganggo produk kentel. Waduk alat-alat kabersihan urang nganggo pitur anu ngahambat gancang sahingga mesin bontokan tiasa gampang dibersihkeun. Sistem beresih-tempat ogé tiasa kalebet ngabantosan operator na ngabersihkeun pangisi inline. Sadayana NPACK mesin keusikan didesain pikeun gampang diatur, parobihan saderhana, downtime minimal pikeun perawatan & beberesih, sareng fleksibilitas maksimum.

Urang ngarti kana pentingna difokuskeun sanitasi, sareng daya tahan nalika damel sareng tuangeun tuangeun. Cikan tim penjualan sareng rékayasa anu berpengalaman damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun solusi anu bakal cocog sareng tuangeun cair anjeun sareng mesin bungkus botol.

Pakéan Saniter Sareng saos Mesin Pakét Fitur & Manpaat

Pangwangunan kuat

Baja karat sareng konstruksi aluminium anodisasi ngajagi mesin ieu kanggo umur panjang.

Pembersih Gampang

NPACKMesin bungkusan dahareun sareng saos ngagunakeun konstruksi gancang ngiringan sapanjang kalebet kelengkungan pipa, sambungan tri-clamp, sareng gancang ngeureunkeun klep sareng pompa pikeun maksimalkeun kagem pembersihan beberesih Sistem beresih dina tempat ogé sayogi.

gampang dicocogkeun

Kesederhanaan sareng kesederhanaan mangrupikeun komponén konci unggal desain pamula inline ku kituna seueur produk sareng wadah tiasa dijalankeun dina hiji sistem sareng sababaraha atanapi henteu aya bagian ganti.

Gampang Paké

NPACK'Mesin bungkus sambel inline gampang dianggo sareng nyetél. Eusian waktos tiasa disimpen salaku "resep" kanggo pangaturan gancang pikeun ngaminimalkeun downtime sareng maksimalkeun produktivitas jalur bungkusan.

Aplikasi Sistem Saniter

Cairan ipis-ipis sareng tuangeun saos sareng saos

Kelenturan sedeng sareng tinggi anu tetep pangan sareng sos

Produk dahareun énak sareng partikel

Sambel Mesin ngeusian

gambaranFiturspésifikasikaunggulan

Mesin saos otomatis NP-VF mangrupikeun desain khusus pikeun ngeusian saos kentel kana kendi kaca sareng botol piaraan, éta ogé nyaéta ngeusian saos, saos mesin bungkus.

Tipena béda NPACK saos otomatis mesin ngeusian

Aya seueur model sareng jinis saos ngeusian base mesin dina kapasitas anu béda, nomer nozzles keusikan ti hiji sirah ka 16 kepala, sareng volume ngeusian ti 5g dugi ka 20g, sareng 100g dugi ka 1000g dugi ka 1000GG.

  • 20L ka 200L Top Hopper kanggo pilihan, ganda Jacket hopper nganggo pemanasan sareng nyampur sistem kanggo pilihan,
  • Awak utama mesin anu dilakukeun ku 304SS
  • Ngeusian nozzzles, ngeusian nozzle disain khusus pikeun pareum
  • Ngeusian karet gerak di luhur sareng ka handap ku silinder hawa, sareng servo motor anu gerak di luhur sareng ka handap
  • Sistem kontrol PLC, sareng operasi HMI
  • Khususna dijantenkeun kuda sareng klep kanggo saos, nganggo sistem CIP nyambung kuda.

ngeusian Nozzles1-16 Nozzles
Kamampuh produksi800 -5000Bottles Per Jam
keusikan Jilid100-500ml, 100ml tp 1000ml
kakuatan2000W, 220VAC
katalitian± 0.1%
DisetirPanasonic Servo Motor
PanganggoanSkrip Toel Schneider

  • Kontrol PLC, operasi dina layar toél.
  • Motor servo Panasonic didorong, otomatis ngaluyukeun ukuran Ngeusi kana HMI, misalnya. Pangguna hoyong ngeusian saos 500g, pangguna mung input nomer 500, teras mesinna bakal saluyukeun otomatis
  • Éta volumétri ku piston, katepatan keusikan anu luhur
  • Kalayan pemanasan dobel Double Double sareng bak campuran anu bakal nyegah sa kristalisasi saos saatos ngeureunkeun damel dinten sapoe atanapi langkung dinten
  • Mesin ngeusian saos otomatis ogé tiasa ngagaduhan fungsi ku sistem CIP anu bakal nyambungkeun sistem CIP pangguna
  • Kuda tina pangisi saos didamel khusus dumasar kana saos alam, henteu aya pojok paéh, kelas dahareun
  • Tabung lemes atanapi pipa dina kecap anu ngeusian nyaéta adaptasi merek dunya Toyox ti jepang
  • Khusus klep puteran khusus pikeun pangiriman madu kentel

Madu Mesin ngeusian

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin motor piston otomatis NP-VF-1 didorong ku mesin pengeusian khusus dirarancang sareng diproduksi dina NP-VF, biasana diterapkeun pikeun ngeusian cairan kentel, sapertos produk kosmetik, produk kimia sapopoé, sareng ogé pikeun produk pangan, sapertos mesin ngeusian madu, mesin ngeusian saos.

gelas keusikan gurat

  • Didorong ku motor servo umum
  • 304 konstruksi stainless steel,
  • Bagian kontak cairan nyaéta baja stainless steel 316L
  • Sakabéh bagian kontak tiasa Teflon, Vinton na hoses per sasuai ka nu Anjeun.
  • Adaptasi dunya Components Brand anu misuwur sapertos Siemens, Schneider, sareng Panasonic
  • Saluyukeun motor servo Panasonic pikeun nyetir stroke piston.

Nozzles2468101216
Jilid (ml)10-30ml 30-100ml

100-1000ml

1000ml-5000ml

50-100
kapasitas

Per 100ml

30bpm50bpm70bpm90bpm100bpm120bpm160bpm
konsumsi hawa
ukuran
kakuatan220V 50 / 60hz
NP-VF-1 Mesin otomatis cairan madu otomatis

  • Pangwangunan awak mesin: Sakabeh mesin ngeusian ku SUS304, bahan anu disentuh bagian nyaéta SS 316L, Ukur dugi ka standar GMP
  • Pilih sistem kontrol PLC, panel operasi layar toél tiasa ngahemat multi-kelompok datas;
  • Ngadopsi angkat ngeusian, mastikeun teu aya bobble;
  • Ngeusian nozzle sareng fungsi anti bocor;
  • Gampang dioperasi, moal aya botol tanpa ngeusian, deteksi orientasi otomatis;
  • Bisa digitus ku garis produksi otomatis: asihan botol, ngeusian, nyoco cap, capping, sealing, labél, percetakan, packing sareng sajabana
  • PLC dikawasa ku: SIMENS (tina Jérman) atanapi MITSUBISHI (ti Jepang);

Otomatis Jam Mesin Botol ngeusian

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Sapertos macét / saos mangrupikeun bahan khusus, baki neundeun khusus dirarancang sareng jaket sareng tetep haneut, anu ngajamin suhu ngeusian jam / sambel saos, mesin ngalir dina kaayaan anu stabil sareng akurasi keusikanna pas.

Pabrik otomatis ngeusian jam mesin didesain sareng didamel ku Shanghai Npack Alat-alat otomatisasi co., Ltd, khusus pikeun cairan tina kentel ipis dugi ka cairan kapadetan tinggi, sapertos cai, minyak, losion, krim, Jam, saos, madu, saos tomat sareng sajabina. Hal ieu seuseueurna dianggo dina industri bahan kimia, bahan pangan sareng farmasi.

Mesin pengeusian piston liniér ieu hipu dirancang ku perusahaan kami. Ngadopsi PLC sareng layar toél pikeun ngatur antarmuka mesin manusa anu ramah, akurat ngukur, struktur maju, ngajalankeun dipercaya, sareng masing-masing sirah anu tiasa dieusian sacara Individu. Sadaya bagian anu ngahubungan bahan ngeusian didamel tina stainless steel304 kualitas luhur, penampilan saé mesin, ogé nyumponan standar GMP.

  • Mesin nganggo struktur klep bolong puteran pikeun ngeusian, cocog pikeun sagala jinis sambel caket, precision tinggi; Struktur pompa nganggur jalan potong kompas mesék, gampang dikumbah, ngajadikeun steril.
  • Cincin piston pompa suntikan volumétric nganggo bahan silikon anu béda, poli polon atanapi jinis anu sanés dumasar kana saos karakteristik.
  • Sistem kontrol PLC, laju konversi frékuénsi, gancang otomatis.
  • Mesin bakal lirén ngeusian tanpa botol, ngitung jumlah kuantitas botol sacara otomatis.
  • Kuantitas ngeusian sadaya pompa disaluyukeun dina lump, unggal pompa dikedalkeun. Ngajalankeun gampang sareng gancang.
  • Keusikan sirah nganggo pompa klep puteran rotasi nganggo fungsi anti draw sareng anti-muterna.
  • Sakabéh mesin cocog botol dina ukuran anu béda-béda, gampang disaluyukeun, sareng tiasa réngsé dina waktos anu singget.
  • Sakabeh mesin nyumponan sarat GMP

model:
NP-V F
Ngeusian Buncis:
2-12 nozzles, atawa ngaropéa
Jaringan botol anu diterapkeun:
30-100ml, 100-1000ml, 900ml-5000ml
kapadetan bahan:
0.6-1.5
Sabar tina ngeusian kuantitas (akurasi):
± £ 1%
Kecepatan keusikan:
800-4200 botol / jam 30b / mnt per 4 ngeusian nozel 1L
power:
2KW
Voltaseu:
220V, 380V, 50HZ / 60HZ
Tekenan hawa:
0.6Map
Konsumsi hawa:
1.2-1.4m³ / mnt
beurat:
500KG
dimension:
2300 * 1200 * 1760MM
kontrol:
layar toél, kontrol PLC

  • Ngeusian nozzles ti 2 -16 nozzles keur pilihan
  • tetes anti, dilengkepan Cicing off nozzles ngeusian
  • Nalika ngeusian, anu nozzles keusikan bakal nyelapkeun kana handapeun botol
  • Jilid ngeusian sacara otomatis tiasa disaluyukeun ku layar toél, samentawis éta palanggan ogé tiasa milih saluyukeun kalayan cecekelan puteran pikeun investasi ékonomi.
  • kontrol speed frékuénsi, sarta henteu botol aya keusikan
  • Aplikasi top hopper cairan, sareng ngiringan sacara otomatis tentang kurangna cair, sareng otomatis