pangeling-eling: Parameter 2 dugi ka __search_by_title_only () dipiharep janten rujukan, nilai anu dirumuskeun dina /www/wwwroot/micvdcom/wp-includes/class-wp-hook.php dina garis 288

pangeling-eling: Parameter 2 dugi ka __search_by_title_only () dipiharep janten rujukan, nilai anu dirumuskeun dina /www/wwwroot/micvdcom/wp-includes/class-wp-hook.php dina garis 288
Mesin Pengeusian Minyak - Micvd.com

Mesin ngeusian minyak

Ieu mangrupikeun mesin ngeusian minyak utamina kapaké kanggo ngeusian minyak dina botol plastik, botol kaca komo wadah logam. Aplikasi tina mesin pangisi sapertos kitu kalebet kamampuan ngeusian sababaraha jinis minyak, sapertos mesin ngeusian minyak sayur, mesin anu dieusian minyak, mesin ngeusian minyak, mesin keusikan minyak pelumas. Salian mesin ieu gaduh sababaraha fitur anu saé kaasup fitur henteu ngeclak sareng kamampuan pikeun ngadamel pangaluyuan nalika aranjeunna mabur. Ieu mangrupikeun mesin anu épéktip kalayan pagelaran anu saé anu henteu mahal pisan pikeun dijaga.

aplikasi

Mesin keusikan kami pikeun Minyak Masak, Minyak Edible, Minyak Sayuran, Jus, Minyak Rambut, Cuci Tangan, Minyak Refined, Minyak Mustard, Groundnut Minyak, Minyak Mesin, Minyak Minyak, Lubricants, Minyak Otomotif garisan ngeusian ku Huluna Ngeusian Deui pikeun 16 Campur jsb mesin ngeusian minyak pangguna PLC friendly ngadalikeun layar sentral HMI sareng Kontrol ngeusian sirah kanggo paling cocog sareng seueur industri Kategori anu cocog sapertos Mesin anu ngeusian minyak, mesin sulingan minyak, mesin ngeusian mustard, mesin pengisi minyak, mesin ngeusian minyak, mesin keusikan motor mesin, mesin ngeusian minyak, HDPE tiasa mesin ngeusian, tiasa ngeusian mesin, Jerry tiasa ngeusian mesin, mesin ngeusian minyak sayur, mesin ngeusian minyak prabu, mesin mesin ngeusian mustard, mesin ngeusian minyak, mesin pengeusian otomotif, mesin minyak gear, coolant mesin ngeusian, pangisi pelumas, mesin keusikan minyak pelumas, mesin keusikan minyak lapisan, mesin pompa pakét, pangeusian meter, Proses ieu ngamungkinkeun pengisi kami ngahontal Akurasi +/- 0.5% sareng kaberesihan.

Mesin ngeusian minyak

Otomatis Mesin Ngeusi Minyak Olive

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin Penawaran Minyak Zaitun Autoamtic mangrupikeun jinis piston, pas ngeusian nyaéta 0.5%, volume ngeusian tina 100ml-5000ml sareng urang tiasa ngarancang nozzle ngeusian tina 2 nozzle to 16nozzles PLC Controls, touch touch, contact grade, contact contact grade, food grade contact contact, stainless steel and anodized konstruksi alumunium, ditambah seueur deui fitur anu baku. botol minyak zaitun ngeusian mesin capping, Mesin ngisi minyak zaitun Kaca

NPACK Mesin Olive Minyak Olive Otomatis dirancang pikeun nambihan efisiensi pikeun barisan produksi anu dipaké dina kosmetik, industri kadaharan, kimia khusus, farmasi, sareng industri Minyak. Desain ieu mangrupikeun jinis piston, otomatis ngeusian minyak masak, minyak zaitun, minyak motor kana botol. eusian is100ml-1000ml and1000ml-5000ml. Pangiriman produk tina tank bulk anjeun kana piston tiasa dikonpigurasi nganggo tangki panyangga anu nganggé ngambang tingkat tingkat, manifold ku draw langsung, atanapi metode recirculation.

  • 1. 304 stainless steel tugas beurat stainless steel dilas pigura C.
  • 2. Sadaya bagian kontak aya stainless steel, saniter, Teflon, Viton sareng hoses per syarat anjeun.
  • 3. volume keusikan akurat, dina jarak ± 0.5% sareng sajumlah kontol.
  • 4. Teu botol teu eusian, kontrol PLC
  • 5. Nozel beuleum pikeun ngeusian produk foaming handap

modelMesin Pengeusian Minyak Olive NP-VF Otomatis
volume keusikan100ml-1000ml sareng 1000ml-5000ml
Ngeusian TipeJenis Piston
keusikan Speed2000bottle / jam (Salaku nozzle pikeun 6ml)
Ngeusikeun Leres0.5%
kakuatan380V 50HZ / 60HZ 1.5KW
hawa Compressor0.6-0.8Mpa
ukuran1800mm * 900mm * 2200mm
cocogMasak / lempeng / motor / zaitun / sayur / minyak mesin / minyak parah

  • Jenis linier dilereskeun pikeun sababaraha jinis botol
  • Gampang pikeun mulasara, teu parabot husus anu diperlukeun.
  • Taya botol, teu keusikan, kontrol purwakarta otomatis
  • Muncul Ngeupeus nozzles mangrupikeun anti tetes, sutera, sareng cairan kentel otomatis
  • Jumlah volume ngeusian, dina jarak ± 0.5-1% sareng sajumlah kontol.
  • anjing laut husus atawa hoses téh diadaptasi lamun cairanana anu corrosive.
  • Nyelam nozzle kanggo handap ngeusian produk berbuih upami sungut Botol tiasa aya.

Otomatis Mesin Anu Masakan Minyak Masak Titik

Otomatis didahar & Masak Mesin ngeusian Minyak

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Kami téh produsén ngarah sareng supplier Mesin Mesin Pengeusian Minyak Langsung. Rentang mesin anu dikembangkeun ku ngamangpaatkeun bahan baku kualitas pangsaéna sareng téknologi sateuacanna pikeun ngatasi kabutuhan konsumén urang anu tumuwuh ti industri minyak dibungkus. Urang nawiskeun Mesin Pembungkusan Minyak kami dina harga anu lumayan dina mesin.

Perusahaan kami parantos nampi nami sareng Kinérja dina nawiskeun Mesin Masakan Minyak Masak ka para klien. Mesin Pengeusian Minyak nunjukkeun ngarujuk cair ku kapasitas produk, diukur ku Flowmeter. Laju ngeusian béda-béda sakumaha unggal volume anu kudu dieusian ku mesinna dilengkepan ku handap eusian handap-up na kontrol volume anu tiasa diatur. Kami ngahasilkeun mesin ieu nganggo ukuran kualitas sakumaha per standar. Éta éfisién dilengkepan kadali volume anu tiasa diatur sareng pangeusian handap-up na ngeusian kacepetan béda sareng volume. Mesin ngeusian ieu dianggo dina prinsip volumétri kontinyu ngalangkungan PLC anu dikontrol ku Aliran méter.

  • 304 steel baja tugas beurat stainless steel dilas C pigura.
  • Sadaya bagian kontak nyaéta stainless steel, kabersihan, Teflon, Viton sareng selang per kabutuhan anjeun.
  • volume akurat keusikan, dina ± 0.5% na botol counter total.
  • Taya botol euweuh eusian, kontrol purwakarta
  • Diving nozzles pikeun handap nepi keusikan produk foaming

modelMesin ngeusian Minyak Sayuran NP-VF Otomatis
volume keusikan100ml-1000ml sareng 1000ml-5000ml
Ngeusian TipeJenis Piston
keusikan Speed2000bottle / jam (Salaku nozzle pikeun 6ml)
Ngeusikeun Leres0.5%
kakuatan380V 50HZ / 60HZ 1.5KW
hawa Compressor0.6-0.8Mpa
ukuran1800mm * 900mm * 2200mm
cocogMasak / lempeng / motor / zaitun / sayur / minyak mesin / minyak parah

1 Tipe linier disaluyukeun pikeun sababaraha jinis botol

2 Gampang dijaga, henteu aya alat anu khusus anu diperyogikeun.

3 Teu aya botol, teu aya keusikan, kontrol PLC otomatis

4 Ngeusian Blok Ngeusi nyaéta anti tetes, sutera, sareng cairan kentel otomatis

5 Jilid anu ngeusian akurat, dina jarak ± 0.5-1% sareng sajumlah kontol botol.

6 Segel atanapi selang khusus diadaptasi upami cairan korosip.

7 Ngalirkeun nozzles kanggo handapeun ngeusian produk berbuih upami peryogi tutuk Botol tiasa aya.

Mesin Otomatis Motor & Mesin ngeusian Minyak

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin motor / mesin minyak ngeusian mangrupikeun jinis piston, pas ngeusian nyaéta 0.5%, volume ngeusian tina 100ml-5000ml sareng urang tiasa ngarancang nozzle ngeusian tina 2 nozzle ka 16 Kontol PLC nozzles, layar sentuh, bagian kontak kelas dahareun, tahan karat baja sareng konstruksi aluminium anodis, ditambah seueur fitur langkung baku.

NPACK Otomatis Mesin Motor / Mesin Minyak Minyak dirancang pikeun nambihan efisiensi pikeun garis produksi anu dianggo dina kosmetik, industri kadaharan, kimia khusus, farmasi, sareng industri minyak. Desain ieu mangrupikeun jinis piston, otomatis ngeusian minyak lube, minyak motor, minyak mesin kana botol. volume keusikan aya 10ml-5000ml. Pangiriman produk tina tank bulk anjeun kana piston tiasa dikonpigurasi nganggo tangki panyangga anu nganggé ngambang tingkat tingkat, manifold ku draw langsung, atanapi metode recirculation.

  • Ngidinan laju gancang sareng presisi anu gancang damel.
  • Pompa pistum volumétri otomatis ngeusian dukungan.
  • Nyayogikeun ngeusian ku precision tinggi.
  • Maju sistem kontrol PLC sareng kontrol frekuensi pikeun leres-leres damel.
  • Henteu aya botol anu sanés ngadukung.
  • Ngidinan setélan kapasitas ngeusian.

modelMesin Pengeusian Minyak Minyak NP-VF Otomatis
volume keusikan100ml-1000ml sareng 1000ml-5000ml
Ngeusian TipeJenis Piston
keusikan Speed2000bottle / jam (Salaku nozzle pikeun 6ml)
Ngeusikeun Leres0.5%
kakuatan380V 50HZ / 60HZ 1.5KW
hawa Compressor0.6-0.8Mpa
ukuran1800mm * 900mm * 2200mm
cocogMasak / lempeng / motor / zaitun / sayur / minyak mesin

Henteu ngahubungan sensor éléktronik pikeun mastikeun sistem "no botol no eusian".

Mitsubishi ngadamel sistem PLC kalayan T "Sentuh layar sareng kadali VFD kanggo kadali kacepetan conveyor

Ruang ukur Jerman pikeun pangulangan langkung saé 0.05%