Mesin Pengeusian Narkoba & Nutraseutikal

NPACK reueus nawiskeun mesin bungkusan cair pikeun rupa-rupa industri anu béda-béda, kaasup farmasi sareng bahan bakar. Nalika anjeun kedah mésér alat pikeun garis bungkusan anjeun, penting pikeun milih mesin anu diwangun pikeun nangtung pikeun bahan kimia anu anjeun anggo nganggo, kitu ogé mesin anu dirancang pikeun salami lami. NPACK reueus nawiskeun mesin anu nyayogikeun kadua kritéria éta.

Milih Alat Peralatan Pembungkusan Anu Cocog NPACK

Beuki viskositas, kaasaman, sipat foaming sareng seueur produk farmasi variasina pisan. NPACK ngadesain sistem ngeusian khusus pikeun produk farmasi atanapi farmasi tina sagala jinis, mastikeun yén alat bontokan anu anjeun pake dina garis produksi anjeun cocog sareng bahan kimia anu anjeun atos.

Mesin kami tiasa diproduksi pikeun nyocogkeun ka kabutuhan ieu, kalebet tahan korosi. Alat tahan korosi tiasa didamel tina bahan-bahan sapertos HDPE (poliétilén tinggi), UHMW, atanapi PVC, sareng saderhana pikeun ngabersihan pikeun ngajaga efisiensi. NPACK nawiskeun rupa-rupa parabot anu béda-béda, janten naha anjeun kedah ngan ukur hiji mesin salaku ngagantian atanapi salian, atanapi anjeun nuju ngawangun bungkusan ti mimiti, anjeun bakal mendakan naon anu anjeun peryogikeun di dieu.

Peralatan Sadayana Kanggo Galur Ngeusian Léni

Kami reueus di NPACK pikeun tiasa ngaladénan sagala aspek tina jalur bungkusan, ti mimiti dugi ka réngsé. Nalika anjeun mendakan inventaris kami anjeun bakal mendakan sadaya tina tukang bersih pikeun mastikeun yén wadah bébas lebu sateuacan dieusi produk, pikeun labél mesin anu labél labél produk ka wadah anjeun. Kami ogé nawiskeun conveyors pikeun mawa wadahna ka unggal stasion, sareng sababaraha mesin anu eusian cairan anu béda, kalebet:

  • Eusian tekanan
  • Pengeusian pompa
  • Pengeusian piston
  • Pangisi molten
  • Keusian alur
  • Katerangan beurat net
  • Eusian pengeusian

Naha Pilih NPACK Peralatan Pembungkusan?

Tanpa sistem bottling anu pas, produk farmasi sareng nutrisi anjeun tiasa dikompromi nalika produksi. Korosi, clog, foaming, résidu sareng sanésna sadayana tiasa janten sesah pikeun ngajaga standar sanitasi, ogé ngajaga jalur anjeun éfisién. Alat ngeusian kami dirarancang di sabudeureun jinis bahan kimia dina garis pamasangan, janten anjeun terang yén produk anu anjeun dieusian sareng diseblok moal mangaruhan négatip ku mesin-anjeun atanapi sabalikna.

Hubungi kami ayeuna pikeun leuwih jéntré ngeunaan solusi alat bottling anu kami nawiskeun pikeun nyocogkeun rupa-rupa produk gizi sareng farmasi. Kami ngabantosan ngabantosan para nasabah pikeun milari produk anu pangsaéna pikeun garisna.

Mesin Pengeusian Narkoba & Nutraseutikal

Ngeusian sareng Mesin Panutup Monoblock

gambaranFiturspésifikasikaunggulan
Mesin mesin nyocogkeun pompa baja karat 316L pikeun ngeusian sababaraha jinis cair, ngeusian sareng capping aya dina hiji mesin. Adaptasi pikeun kosmetik, bahan bakar, farmasi sareng industri kimia.
Ngeusian sareng Mesin Panutup Monoblock
1.Tambah sareng pompa anu tiasa ngeusian viskositas cairan, akurasi tinggi, gampang dibersihan sareng sterilisasi.

2.Bagian kontak cairan tiasa janten bahan anu béda pikeun cocog pikeun cair

3.Fining Jilid gampang nyaluyukeun, sareng adjustment mikro dilengkepan pikeun tiap nozzles ngeusian

4.Misukan nozzle tiasa janten anti-tetes, sutera, sareng leakage; Pengeusian handap diadaptasi pikeun cairan foamy

Pompa peristaltik 5.WILLIAMSON atanapi pompa keramik aya pilihan

barangNP-MFC8 / 2NP-MFC4 / 1
ngeusian nozzles84
Cacakan nozel21
rentang keusikan20 ~ 1000ml
Kisaran Ngeusian kisaran20-100ml \50-250ml\100-500ml\200ml-1000ml
jenis capTopeng dikonci caps topi tutup , ROPP, cap aluminium
kapasitas3600 ~ 5000b / h2400 ~ 3000b / h
katalitian≤ ± 1 %
Capping laju≥99 %
Voltaseu220V 50 / 60Hz
kakuatan≤2.2kw≤1.2kw
tekanan hawa0.4 ~ 0.6MPa
Beurat net1100kg900kg
Diménsi (mm)2600 × 1300 × 16002200 × 1300 × 1600

1.Ia mangrupikeun mesin monoblock, ngirit biaya sareng ruang workshop

2. Mesin tiasa ngeusian cair ipis ka viskositas cair upami milih jinis sistem ngeusian anu béda

Ngeusian Cartridge Gigi Gigi, Stoppering sareng Capping Mesin

gambaranspésifikasikaunggulan
Dianggo kanggo botol leutik, sareng botol anu teu stabil ngeusian, stoppering sareng capping, eta mangrupikeun kanggo botol e-cairan, bokor suntikan, sareng kartrij dental teras salajengna.

Adaptasikeun Siemens sareng sistem PLC, roda bintang méputar roda pikeun mastikeun pagawéan stabil sareng akurasi tinggi.

barangNP-FSC2 / 1NP-MFC4 / 2
ngeusian nozzles24
Cacakan nozel12
Angin cuci nozzle12
rentang keusikan1-10ml, 10-30ml, 30-100ml
jenis capTopeng dikonci caps topi tutup , ROPP, cap aluminium
Jenis nyetélKarét, plastik atanapi logam
kapasitas30-40b / mnt60-80b / mnt
katalitian≤ ± 1 %
Capping laju≥99 %
Voltaseu220V 50 / 60Hz
kakuatan≤1.2kw≤2.2kw
tekanan hawa0.4 ~ 0.6MPa
Beurat net600kg700kg
Diménsi (mm)1500 × 1300 × 18001800 × 1500 × 1800

Sistem cuci 1.Nitrogen sateuacan ngeusian

2.Sistem nyeusian sistem

3.Automatic handapeun stoppering, ngeusian sareng nutup seungpeuk blok

Aliran panto sareng kaamanan

Sistem anu ngeusian tiasa milih ngeusian piston, pompa keramik atanapi pompa peristaltik WILLIAMSON.

Mesin otomatis auger ngeusian sareng mesin capping

gambaranspésifikasikaunggulan
Mesin bubuk sareng capping mangrupikeun aplikasi kanggo bubuk ngeusian otomatis Ngeunaan botol, bokor sareng kaléng, teras otomatis capping (nutup) botol.

Éta tiasa dianggo kanggo ngeusian bubuk glitter, lada, lada cayenne, bubuk susu, tipung béak, bubuk albumen, bubuk susu kecap, bubuk kopi, bubuk ubar, aditif, intisari sareng rempah, jsb

Éta tiasa nyambungkeun sareng méja dahar méja atanapi unsrambler botol ti mimiti, sareng hubungan sareng mesin labeling botol NP-RL atanapi mesin labél sisi ganda NP-TS janten garis bungkusan otomatis otomatis.

  • Struktur baja karat, tingkat papisah pamisah, gampang dikumbah
  • Servo-motor didorong auger.
  • Servo-motor dikelompokeun turntable sareng kinerja stabil.
  • PLC, layar toél sareng modul kontrol timbangan.

modelNP-PAF-1NP-PAF-2
diaméterna botolΦ15-80mm (ngaropea)
jangkungna botol15-150mm (ngaropea)
Ngeusian Beurat1 – 5g,5-30g,30-100,100-500g
ngeusian akurasi≤ 100g, ≤ ± 2%; 100 - 500g , ≤ ± 1%
keusikan Speed15 - 35bottles / mnt30 - 70 botol / mnt
power Supply3phase AC380V 50 / 60Hz
Supply hawa6 kg / cm2 0.05m3 / mnt
total daya1.8Kw2.3Kw
total Beurat450kg550kg
Gemblengna Dimensi1400 × 1120 × 1850mm1700 × 1420 × 2000mm
Hopper Jilid35L25L (dua hoppers)

1. Servo motor didorong, Siemens PLC sareng layar toél

2. Saluyukeun sareng feeder bubuk otomatis pikeun pakan bubuk kana tipak

3. Disampurnakeun ku panutup lebu sareng sistem nyeuseup lebu nalika ngeusian bubuk.

4. IT ningkatkeun nozzle keusikan sareng capping sirah pikeun ningkatkeun kapasitas damel