Mesin tabung sareng Mesin Sealing

Mesin tabung otomatis sareng pengedap dipaké pikeun ngeusian tabung poliétilén sareng tabung laminated sareng gels, krim atanapi cairan sanésna, ngeusian ku hawa panas, tanggal stamping sareng / atanapi batch No. sareng motong kaleuleuwihan plastik dina tabung tungtung, anu timbul salami tabung kedap.

NPACK Mesin tabung Mesin Sealer ngeusian produk dina logam silinder / lamina / tabung plastik sareng tabung caket. Kapasitas mesin tabung pangisi tina 35 dugi ka 150 tabung / menit sayogi sareng model anu béda sapertos mesin keusikan tabung Linier, mesin ngeusian puteran pikeun minuhan paménta bungkus tabung ayeuna dina industri anu béda. Mesin pangisi tabung urang tiasa ngeusian produk anu viscous sareng semi kentel tiasa ditangani, sapertos gél, sampo, salep, kosmetik, odol, krim / gel, pelekat, coklat, sealant, mayon sareng seueur deui. Mesin pangisi tabél énggal anyar parantos dirancang sacara ergonomis pikeun mastikeun yén daérah kerja anu ramah pangguna gampang diakses kanggo netepkeun, robih sareng pangropéa. Di sisi anu sanés, kanggo pengisi tabung ranté anu baris katingali langkung panjang tapi masih dirarancang kalayan lemes. Seueur model mesin pangisi tabung urang kaasup mesin keusikan tabung berlamina, mesin ngeusian tabung kosmetik, pangisi tabung plastik, mesin ngeusian tabung otomatis, mesin ngeusian puteran, mesin ngeusian linier, mesin ngeusian laju gancang, mesin ngeusian témpél ngeusian, mesin keusikan témpél ngeusian, mesin keusikan pikeun tabung plastik, mesin karat tabung lotion, mesin ngeusian tabung farmasi, mesin ngeusian tabung ubar, mesin tabung krim kosmetik, mesin keusikan salep.

Mesin Tube Isi kudu digunakeun pikeun ngeusian sareng nutup kana tabung sapertos tabung laminate, aluminium sareng tabung plastik kanggo produk semi-padet. Mesin Tutup Pengeusian otomatis beroperasi pikeun ngeusian tabung laminate, tabung aluminium atanapi tabung plastik sareng produk semi-padet (produk semi-solid sapertos krim, gel, sareng salep.) Sareng ngégélkeun handapeun tabung sareng produk anu dieusi ku segel panas atanapi layung. Tabung-tabung ditumpangan sacara manual ka tabung feeder. T tabung bakal ditransfer nganggo hiji gentos transfer tunggal sareng dihurungkeun handapeun. Tabungna dipiceun ku kabayang puteran ka stasion dosis. Produk semi-solid anu disiapkeun dina suite manufaktur semi-solid kedah dialihkeun liwat kapal pompa atanapi vatal sareng dihubungkeun kana mesin keusikan. Produk semi-padat bakal dibéré ka mijil mesin ngeusian ku vakum atanapi pompa sanitisi, sapertos per mesin ngeusian desain skid. Tabung kasebut dieusi produk sareng volume anu tiasa diatur. Teras tabung anu dieusi dipindahkeun ka stasion segel pikeun nutup segel tabung naha sealer panas atanapi langsing laminate. Tabung disegelna dikirim kaluar tina mesin di hilir ku sistem angkutan.

Mesin tabung sareng Mesin Pangedapna tabung kana méja indéks dina puteran, orien tabung teras ngeusi sareng anjing laut nganggo segel panas sareng langsing, atanapi ngalipet sareng kranjang pikeun tabung logam. Cocog pikeun rupa-rupa aplikasi, ngeusian tabung sareng alat pengedap tiasa ngeusian krim, losyen, produk pangan, farmasi, tambang, gél, lem, pastes, sareng, sakaligus, bubuk. Sakabéh mesin tabung otomatis sareng mesin pengedap kalebet loading tabung otomatis, orientasi, ngeusian, sealing, sareng coding tabung plastik atanapi logam kalayan kacepetan antara 30 dugi 80 tabung per menit sareng ukuran dugi 300 ml.

Mesin Tube Plastik Tutup & Mesin Pengedap

  • Mesinna gaduh struktur kompak, pipa otomatis sareng bagian pangiriman lengkep.
  • Mesin ieu dijalankeun ku sistem operasi otomatis otomatis pikeun ngarengsekeun pipa, ngumbah, nyirian, ngeusian, lebur panas, jsb.
  • Sakabéh prosés pengedap, coding, ngalereskeun sareng ngahasilkeun produk bérés.
  • Cara pneumatik dipaké pikeun nyayuh sareng ngumbah pipa, sareng tindakanna akurat sareng tiasa dipercaya.
  • Cocog pikeun: pipa plastik, pipa komposit atanapi pipa logam.

Fitur konci

◆ Desain Kompak
Parts Bagian nyetir Pinus-ditutup
◆ Ngumbah Pipa Pneumatik & Dahar
◆ Sistem kontrol hawa sareng pendingin
◆ Gampang Operasi sareng Saluyukeun
◆ 316L Bagian Hubungan Stainless Steel Pikeun Minuhan standar GMP
◆ Kasalametan Interlock ditutup nalika Panto dibuka
◆ Perlindungan anu Dieusian
◆ Proses Gawe otomatis ti Tube Milit ka Kaluaran Produk réngsé
◆ Orientasi Otomatis Dipengaruhi ku Induksi Photoelectric

Alat Pilihan

◆ Chiller
◆ Tanggal Coding Embossing
◆ Majalah Daging Tube otomatis
◆ Robah Bagian

parameter téknis

  • Keusian volume: 50-300ml / unit (Laras)
  • Katepatan kaeusi: ≦ ± 1 ﹪
  • Kamampuh: 2400-3000unit / jam, Laras
  • Diameterna tube: Φ10-50 mm
  • Panjangna tube: 50-200mm
  • volume Hopper: 40L
  • Kakuatan: 380V / 220V (meunang milih)
  • tekanan hawa: 0.4-0.6 MPa
  • Dilengkepan motor: 1.1KW
  • Kakuatan mesin: 5kw
  • Motor angin jero: 0.37kw
  • Pituduh motor: 0.37kw
  • Ukuran: 1950 × 760 × 1850 (mm)
  • Beurat: Ngeunaan 750 Kg

Ngeusian Tube na Aluminium Mesin

Éta cocog pikeun ngeusian, ngégél sareng nyetél tanggal produk ngadopsi pakét tabung kimia sapopoé, apoték, kadaharan sareng kimia jsb.

Fitur:

  • Mesin ieu dicirikeun ku struktur mékanisme, operasi stabil, kecepatan tinggi, efisiensi tinggi, bising low, struktur sederhana, operasi pangropéa sareng pangropéa sareng teu lepat.
  • sisipan tube sareng posisi otomatis, sistem kontrol PLC, panaskeun batin batin sareng hawa panas, posisi anu akurat.
  • Bisa saluyukeun sareng nempokeun dina layar toél ku volume ngeusian sacara otomatis, mangrupikeun mesin anu idéal pikeun ngégél tabung plastik kanggo éta mangrupikeun penampilan katingali sareng kabébasan.

Desain ci sareng feed tabung otomatis. Nyetir bagian anu katutup.

Tube cuci sareng nyirikeun nyirian idéntifikasi, ngeusian, tilepan, sealing, percetakan kode sareng kaluaran produk réngsé sadaya anu dilakukeun ku sistem kontrol otomatis.

Tukang cuci sareng nyusian dilakukeun pneumatically, akurat sareng dipercaya.

parameter téknis

  • Keusian volume: 50-300ml / unit (Laras)
  • Katepatan kaeusi: ≦ ± 1 ﹪
  • Kamampuh: 2400-3000unit / jam, Laras
  • Diameterna tube: Φ10-50 mm
  • Panjangna tube: 50-200mm
  • volume Hopper: 40L
  • Kakuatan: 380V / 220V (meunang milih)
  • tekanan hawa: 0.4-0.6 MPa
  • Dilengkepan motor: 1.1KW
  • Kakuatan mesin: 5kw
  • Motor angin jero: 0.37kw
  • Pituduh motor: 0.37kw
  • Ukuran: 1950 × 760 × 1850 (mm)
  • Beurat: Ngeunaan 750 Kg