Control Quality

Rarancang mesin kami téknologi luhur, adaptasi sareng téknologi Eropa, Amérika sareng Taiwan

Ponents com mesin kami asal ti merek internasional anu kasohor, resep AirTAC, panasonic, Siemens sareng saterasna.

jaminan kualitas

1, Penjaminan tina parabot disadiakeun ku parusahaan urang téh henteu kapake ngagunakeun desain panganyarna tur merenah bahan anyar dijieun, sarta dina sagala aspek meets spésifikasi kualitas jeung kinerja diatur dina kontrak.

2, The parusahaan garansi disadiakeun ku alat-alat nu sanggeus hidayah bener na di dinten Sistim gawé 3 sakabeh sanggeus instalasi tur debugging, pikeun ngahontal produk indikator kinerja teknis.

3, garansi parusahaan kami dina periode garansi kualitas diatur dina kontrak, anu prosés desain keur supplying parabot debugging instalasi manufaktur atanapi defects bahan jeung sagala disababkeun ku tanggung jawab seller urang téh nanggungjawaban kanggo defects di garis produksi sesar tur ngaruksak.

4, Nu sakabeh jaman kualitas mesin garansi pikeun garis produksi pikeun 12 bulan sanggeus ditampa. Mun kapanggih dina jaman garansi kualitas, kualitas barang atawa spésifikasi jeung teu di conformity jeung dibekelan ngeunaan kontrak, atawa ngabuktikeun yén barang nu cacad (kaasup defects poténsi atawa pamakéan bahan substandard, jsb), nu meuli ieu dijudulan nurutkeun kana Akte inspeksi dikaluarkeun ku departemen légal barang dina jaman garansi kualitas skéma perlakuan seller ditunda ka hareup.

5, Pausahaan kana kualitas produk anu dina Sifat mékanis nu alat-alat disadiakeun jeung jaminan indéks konsumsi produk.

sertipikat