palayanan

latihan:

Kami nawiskeun sistem latihan mesin, customer tiasa milih latihan di pabrik urang atanapi di bengkel palanggan. Dinten latihan normal nyaéta 3-5 dinten.

Kami nawiskeun manual manual pikeun customer.

Kami nawiskeun pidéo palatihan sareng mesin operasi mesin ka palanggan.

Kami nawiskeun jasa kadali jauh, upami customer henteu terang kumaha ngajalankeunana sareng nganggo mesin.

instalasi:

Urang bakal ngirim insinyur pikeun ngalaksanakeun panginstalan sareng ngarobih peralatan di tempat anu meuli upami dipénta. Biaya internasional tikét ganda cara hawa, panginepan, tuangeun sareng transportasi, médis wajib dibayar ku Buyer pikeun insinyur. Anu mésér kedah kerjasama sareng insinyur Insinyur sareng ngajantenkeun sadaya kaayaan pamasangan siap dianggo.

jaminan:

Pabrikan kedah ngajamin barang-barangna didamel tina bahan anu paling agawé. Mesin anu dijual bakal ngajamin dina sataun, dina taun jaminan, sésana bagian rusak kusabab masalah kualitas supplier, bagian cadang bakal dibébas gratis kanggo nasabah, customer kedah mayar ongkos pengiriman upami parsel beurat langkung ti 500gram.

Saatos Mesin Pemasangan Penjualan